GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ons Stee

4 4kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Wellington Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Pieter en Anja
125.7 m | Lat:S 33° 38' 11" Long: E 19° 0' 57" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
B&B Ons Stee opende begin mei 2007 haar deuren. Vlamingen Pieter en Anja ruilden hun optiek en kapperszaak voor het landelijke wijngebied Wellington. Ons Stee telt 4 gastenkamers met en suite badkamers, grote bedden, airconditioning en draadloos internet. De kamers zijn niet super groot maar smaakvol ingericht hen kijken uit over het zwembad. Ontbijt wordt tijdens de zomermaanden op het buitenterras geserveerd.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in