GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Amakhala - The Safari Lodge

4 12kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Mike en Justine Weeks
244.86 m | Lat:S 33° 30' 10" Long: E 26° 2' 3" check-in: 13:00 tot / check-out: 12:00
Reserveer
The Safari Lodge maakt deel uit van het Amakhala Game Reserve in de Oost Kaap, niet eens gek ver weg van Port Elizabeth en op weg naar Grahamstown. Wat vroeger een landgoed was waar 5 generaties boeren hun veestapel onderhielden is in de afgelopen jaren het land terug in zijn oorspronkelijke vorm hersteld en konden wilde dieren opnieuw worden geïntroduceerd. Hier vind je onder andere leeuw, luipaard, neushoorn, buffel, cheeta, giraf en ontelbare soorten antilopen terug. The Safari Lodge is gelegen op een 60 km van Port Elizabeth. Dit 7.500 hectare grote natuurgebied telt verschillende lodges die elk hun eigen karakter hebben. Buiten gamedrives worden er op het domein ook rivier cruises, kanovaren en nachtsafari georganiseerd. The Safari Lodge is een van Amakhala haar mooiste kampen. De half steen en half canvas cottages zijn werkelijk prachtig, zeer smaakvol en met veel gevoel voor detail ingericht. Elke cottage beschikt over een ruime badkamer met ligbad en buitendouche. Tevens beschikt elkeen over een eigen 'splash pool'. Gasten mogen rekenen op een vriendelijk ontvangst en een drankje om vervolgens te kunnen genieten in de open boma van een licht middagmaal. Vervolgens is er uitgebreid tijd om tot rust te komen in de lodge, aan het zwembad of aan je prive zwembad. Om de twee dagen wordt het avondmaal of binnen of in de open boma bij kampvuur georganiseerd. Na het avondmaal kunnen de gasten nog nagenieten bij een borrel en of koffie op het zogenaamde sterrendek waar je op (verwarmde) zetels kunt genieten van de prachtige sterrennacht. Een professionele sterrenkijker en uitleg ter plekke is voorzien. Onder begeleiding van een ervaren ranger/gids worden gamedrives in open jeeps georganiseerd voor zowel gasten die overnachten als diegenen die slechts voor een dag een bezoek brengen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- In de prijs van de overnachting zit tevens alle maaltijden, geselecteerde huisdrankjes en twee activiteiten (gamedrive, river cruise en/of night drive)
- Kinderen +9 jaar welkom aan 50%, tot 11 jaar.
- Conservation fee van 210 rand per persoon (kinderen jonger dan 12: 105 rand/kind) per nacht  niet inbegrepen en ter plaatse betaalbaar bij check-out

Typische dagindeling

Check-in tussen 13u en 13u30
De lunch wordt geserveerd om 14u
De middag gamedrive vertrekt om 15u
De Game Ranger stopt ergens voor een drankje bij zonsondergang en wat snacks
Bij terugkomst van de game drive kan je jezelf even opfrissen voor het diner
Het diner wordt geserveerd tussen 19u30 en 20u
Om 6.30 worden koffie en thee geserveerd met een heerlijke verse muffin voordat je op gamedrive vertrekt
De ochtend gamedrive vertrekt om 7u
Het ontbijt wordt geserveerd kort na terugkeer van de ochtend game drive, zo rond 10u30
Uitchecken is om 12u

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadFaxCopyBraaiGamedrive(s)Creditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildGolfBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Wat een pracht van een locatie. Top service, doen al het mogelijke. Lekkere maaltijden en zeer vriendelijk onthaal en bediening.

Mr/Mrs Covents - Mr/Mrs Van Hoeyland (29-02-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in