GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Glen Apartments

5 20kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Campsbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Village and Life
48.65 m | Lat:S 33° 56' 45" Long: E 18° 22' 50" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
De Glen Apartements ontleent haar naam aan het 35 hectare bos Glen natuurgebied. Het is een luxe appartementshotel met uitzicht op de Indische Oceaan, de Twaalf Apostelen bergketen en Lion's Head. Dit appartementshotel beschikt over verschillende types van accommodatie, studio's, een, twee en drie slaapkamer tellende appartementen met alles erop en eraan. Modern interieur, volledig ingerichte keuken (zelfs met eigen vaatwasser, wasmachine en droogkast). Flatscreen televisie met satelliet decoder, dvd-speler, MP-docking station enz. Verder heeft elk appartement draadloos internet, airconditioning en een elektronisch kluisje. Er is tevens een beveiligde ondergrondse parkeergarage met lift.

Werkelijk aan alles is gedacht, zo worden de appartementen dagelijks individueel schoongemaakt, kunnen boodschappen voor u geregeld worden en is een shuttle dienst beschikbaar om naar de zuster hotels in Campsbaai te gaan (waaronder The Bay) of om excursies te maken. Er kunnen ook fietsen worden gehuurd. Wie zelf geen ontbijt middag- of avondmaal wil klaarmaken kan terecht in Camps Bay Retreat restaurant aan de overzijde van de straat. Zonder enige twijfel kan gesteld worden dat The Glen een ideale verblijfplaats is op een van de toplocaties in de Kaap! Go Zuid-Afrika kan dit arrangement ten zeerste aanbevelen, zowel voor koppels als voor ouders met kinderen!

Opmerking:
- Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, mits bij de reservatie vermeld. Kinderen -2 verblijven bij de ouders, mits een bijdrage voor het babybedje (tussen R315 en R500/pn, afhankelijk van het seizoen)  
- Extra persoon: sofabed (1 volw OF 2 kinderen -12j) of bijzetbed ( 1 extra persoon) aan kindertarief in de appartementen (niet in de studio)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyGarageParkeerplaatsKeukenDVDVideo

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in