GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Simbavati River Lodge

4 11kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Timbavati Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Christen de Koker
340 m | Lat:S 24° 12' 56" Long: E 31° 21' 12" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Simbavati River Lodge is gelegen in het beroemde Timbavati Private Game Reserve, aan de oevers van de Nhlaralumi rivier en met zicht op de Drakensbergen. De lodge ligt op een heuvel en dat geeft prachtige panoramische vergezichten. De lodge kan genieten van de schaduw van enkele oude Jackalberry en Leadwood bomen. Er is keuze uit luxe tenten, of chalets met een grasdak. Simbavati betekend in de Shangaan taal 'de plaats waar de leeuwen vanuit de sterren komen neergedaald'. De Lodge ligt helemaal in het noordelijke deel van het Timbavati Private Game Reserve en is omring door 12.000 hectare pure natuur. Er zijn in totaal 8 luxe tenten en 3 chalets. Telkens zo geplaatst dat ze voldoende privacy genieten. De chalets zijn ideaal voor families. Bij het hoofdgebouw is ook een uitkijkplatform over de rivier, welke je in staat stelt niet alleen de flora te bewonderen, maar ook de fauna. Er is tevens een zwembad met zicht over de Bushveld en de Drakensbergen. Tevens is er een bar, restaurant en souvenirshop. Wie in contact wil blijven met de buitenwereld, kan gratis gebruik maken van draadloos internet in de receptie en bij de leefruimte. Waar het de gasten om te doen is zijn natuurlijk de gamedrives, dit met een ervaren ranger/spoorzoeker. Niet minder dan 40 diersoorten zijn hier terug te vinden, waaronder uiteraard de big five (neushoorn, olifant, buffel, leeuw en luipaard). Ook vogelliefhebbers komen aan bod, met zowat 360 vogelsoorten die hier geregistreerd werden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- De prijs van de overnachting omvat alle maaltijden en twee safari-activiteiten (gamedrives) per dag
- De Timbavati Conservation Levy is niet inbegrepen: 575 rand/pp en 288 rand/kind, evenals een vehicle entry fee van 280 rand te betalen bij de inkom van Timbavati.

Kinderen:

- 0-3 jaar: zijn gratis, alle maaltijden inbegrepen
- tussen 4 -11 aan kindertarief
- vanaf 12 jaar: 3de en 4de persoonskorting wordt toegepast

- Kinderen jonger dan 6 jaar zijn niet toegelaten op de safari's.
- Voor families met kleine kinderen kan er wel op voorhand een privé safarivoertuig gereserveerd worden.
- Transfers vanuit Hoedspruit moeten op voorhand aangevraagd worden.

Typische dagindeling:(zomertijden)
- 13h30-15h30: lichte lunch
- 16h00: vertrek namiddag game drive
- 19h00: terugkomst van de game drive
- 19h45: aperitief in de bar of rond het kampvuur
- 20h00: diner

- 05h00: wekdienst
- 05h30: ochtend game drive
- 08h30: ontbijt
- 10h00 to 13h30: relax tijd voor gasten die langer blijven of check out

Tijdens de wintermaanden vertrekt de namiddag game drive vroeger en de ochtend game drive later. Zorg ervoor dat u zeker tegen lunchtijd ter plaatse bent om de namiddag game drive niet te missen. Deze wordt niet gecompenseerd.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

BosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Timbavati (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in