GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ngala Safari Lodge

20kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Andbeyond
294 m | Lat:S 24° 18' 59" Long: E 31° 16' 46" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ngala Safari Lodge is gelegen op de grens met het wereldberoemde Kruger Nationaal Park in het Ngala Private Game Reserve. Dit privaat wildreservaat staat bekend om haar schitterende dierenrijk, met onder andere olifant, buffel, neushoorn, alsook de Afrikaanse wilde hond, leeuw, luipaard en tal van andere diersoorten. Ngala Safari Lodge was het eerste prive wildreservaat te worden opgenomen in het Kruger Nationaal Park en heeft de exclusieve rechten op bijna 15.000 hectare van een van de rijkste regio's op het vlak van wild op het Afrikaanse continent. Ngala betekent leeuw in Shangaan en de lodge ondersteund projecten voor het behoudt van deze krachtige katten. De lodge bestaat uit zowel cottages, alsook een tentenkamp. Er zijn ook familie cottages die ideaal geschikt zijn voor families met kinderen. Vroeg in de ochtend en laat in de middag worden gamedrives georganiseerd in een open 4x4 safari voertuigen, en dit onder begeleiding van een ervaren ranger/spoorzoeker, die een oppervlakte van 36.300 hectare land zullen verkennen op zoek naar wild. De rangers zijn voortdurend in contact met elkaar en zorgen ervoor dat bezoekers aan Ngala waar voor hun geld krijgen, het zien van de zogenaamde 'Big Five'(neushoorn, buffel, leeuw, luipaard en olifant) is prioriteit, maar je zal verrast staan hoeveel andere diersoorten nog zullen worden opgemerkt.
Opmerking: Kinderen van alle leeftijden welkom. Prijs van de overnachting is inclusief de maaltijden, frisdrank, huiswijn, lokale sterke drank of bier, thee en koffie, snacks op de gamedrive, wasserette, safari activiteiten, 1 uur natuurwandeling onder begeleiding van een ervaren ranger/tracker (mits beschikbaarheid). Transfer van en naar de airstrip

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Hoofdweg makkelijk bereikbaar, wel soms een beetje bumpy tot aan de lodge zelf.

De Pauw (31-07-2009)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in