GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Die Tuishuise & Victoria Manor

3 25kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Cradock Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lisa Antrobus
887.88 m | Lat:S 32° 10' 19" Long: E 25° 37' 11" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Die Tuishuise is een selectie van 25 individuele huisjes gelegen in een rustige straat van Cradock. Deze cottages zijn allemaal leuk en uniek gedecoreerd en geven de bezoekers een gevoel van weleer maar met het hedendaags comfort. Het zal niet lang meer duren vooraleer deze locatie erkend wordt als een nationaal monument. De familie Antrobus doet er alvast alles aan hun gasten een blijvende herinnering mee te geven, het is net alsof je meteen deel gaat uitmaken van de familie. De huisjes zijn allemaal verschillend en dragen ook elk een andere naam. Soms heb je wel het gevoel alsof je in een 'levend' museum bent terecht gekomen. Gasten kunnen een zeer uitgebreid ontbijtbuffet genieten in het hotel dat gekoppeld is aan de huisjes en kunnen elke avond genieten van een buffetstijl menu of a la carte in het restaurant. De gastvrijheid van de familie Antrobus is een aangename aanvulling tot het gehele gebeuren.
Opmerking: Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis bij de ouders. Kinderen van 7 tot 16 jaar aan 290 rand/per nacht Maaltijden: Maaltijden worden geserveerd bij de Victoria Manor.
- Lunch vanaf R120 pp.
- 3-gangen Karoo candle light evening dinner (hoofdgerecht is buffet) aanR215 pp.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyCreditcard faciliteitenParkeerplaatsKeukenBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorOpen haardWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in