GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Antrim Villa

10kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): General manager
m | Lat:S 33° 54' 32" Long: E 18° 24' 5" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Het Antrim Villa gebouw is opgetrokken in Victoriaanse stijl en dateert van eind 1800 en was bedoeld als een normaal huis voor een gezin. De hoge plafonds laten heel veel licht toe en de prachtige stucwerk geven dit gastenverblijf haar charme. Dit gastenverblijf is gelegen in Three Anchor Bay, aan de voet van Signal Hill op slechts 10 minuten wandelen van het stadion van Kaapstad en de Atlantische Oceaan.

De huidige eigenaars kochten het gastenverblijf nadat de vorige eigenaars dit al tien jaar hadden uitgebaat, maar ondertussen hebben ze het wel helemaal gerenoveerd om er een tropisch paradijs in Afrikaanse stijl van te maken. Daarbij hebben ze gekozen voor lichte tinten en natuurlijke materialen, zoals linnen en bamboe. Te midden van de tropische tuin ligt het zoutwaterzwembad.

De meeste kamers in Antrim Villa hebben nog de oorspronkelijke houten vloer. Het hele huis is uitnodigend en luchtig, maar ook wel gezellig.
Elke kamer met een bijhorende badkamer is smaakvol en minimalistisch ingericht met Scandinavische eenvoud en enkele Afrikaanse accenten. De kamers zijn ruim en perfect voor een ontspannen verblijf.

Kinderen: Moet op voorhand aangevraagd worden vermits er maar 2 Luxury kamers zijn waar kinderen bij de ouders kunnen logeren.
- kinderen 0-2 jaar: 63 rand per nacht
- kinderen 3-12 jaar: 375 rand per nacht

Opmerking: Self catering: max 3 volw of 2 volw+ 2 kinderen (-12 j) per kamer

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in