GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mdluli Safari Lodge

50kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Krugerpark Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Magda
m | Lat:S 25° 11' 6" Long: E 31° 13' 46" check-in: 14:00 tot 17:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Mdluli Safari Lodge is het verhaal van de visie van één man voor het land en voor het Mdluli-volk. Tegenwoordig is dit land om vele redenen belangrijk. We nodigen je uit om deel uit te maken van ons verhaal - een verhaal over het wonder en de schoonheid van het Kruger National Park, de authentieke charme van de Siswati-traditie en een diepgewortelde toewijding aan natuurbehoud. De lodge ligt in de zuidwestelijke regio binnen de grenzen van het Kruger National Park tussen Numbi Gate en Pretoriouskop Rest Camp. Ongeveer 5 uur rijden van Gauteng en gemakkelijk bereikbaar via een privéweg in de buurt van Numbi Gate - de dichtstbijzijnde poort van Kruger Mpumalanga International Airport. Mdluli Safari Lodge is een duurzaam toerisme-initiatief en een trotse samenwerking met de lokale Mdluli-gemeenschap, die directe en indirecte sociaal-economische voordelen ontvangt.

Ontspan in uw eigen luxe tent. Geniet van maaltijden rond de open vlammen van het bomavuur. Spot wildlife vanuit het zwembad of vanop het terras, restaurant en bar. Geniet van Big Five gamedrives en wandelingen met ervaren gidsen.

De lodge heeft 50 dubbele en suite tenten, elk met een private grote patio met zicht op het park. Alle tenten beschikken over airco en een binnen- en buitendouche. De lodge heeft een infinity zwembad met zicht op het krugerpark en een grote bar en lounge welke uitgeeft op de waterput . Er is een grote boma voor groepen en een kleinere voor de individuele reizigers. Ontbijt en diner is altijd inbegrepen en lunch is a la carte (inbegrepen in full board). De lodge beschikt ook over wifi.

Inclusief:
- Half Board: ontbijt, diner en 1 game drive per dag
- Full Board: ontbijt, lunch en diner alsook 2 game drives per dag

Exclusief
- community Levy: 42 rand per persoon per dag
- Krugerpark conservation fee per persoon per dag
- alle dranken

Kinderen:
- kinderen onder 6 jaar graits
- kinderen tussen 7 en 12 jaar aan kindertarief indien ze de kamer delen met 2 volwassenen
- kinderen ouder dan 12 betalen volwassen tarief

Bijkomende activiteiten:
- morning game drive: 970 rand per persoon
- afternoon game drive: 970 rand per persoon
- sunset game drive met sundowner drink: 
970 rand per persoon
- Bushwalk (2u), min. 4 personen: 
995 rand per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkDraadloos netwerkBraaiGamedrive(s)ConferentieruimteCreditcard faciliteitenBaby vriendelijkParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildGolfNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in