GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hotel Verde

4 145kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Surina Neethling
40.05 m | Lat:S 33° 58' 27" Long: E 18° 35' 32" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Op amper 400 meter van Cape Town International Airport ligt Afrika's meest groene hotel dat haar deuren in augustus 2013 opende. Daarin een breed scala eco-vriendelijke kenmerken voor reizigers die bewust bezig zijn met een beter milieu, hotel Verde. Hotel Verde maakt deel uit van de Bon Hotelsgroep en is ideaal gelegen voor reizigers die gebruik maken van de internationale luchthaven van Kaapstad en voor diegenen die op een snelle manier in de wijnregio van de Kaap willen geraken of in Kaapstad. Het hotel is geclassificeerd als vier sterren hotel, met 145 modern ingerichte kamers. Er zijn vier soorten kamers beschikbaar, standaard, studio, executive en een executive suite. De volledig uitgeruste fitnessruimte van het hotel is eveneens een primeur. Alle apparatuur genereert zelf stroom. Eens buiten kunnen gasten gebruik maken van een eco-trail.

De Executive Suites hebben plaats voor 6 personen en tellen twee aparte kamers met ieder een eigen badkamer en een gedeelde leefruimte met keuken. De keuken is volledig geinstalleerd. De Executive kamers hebben een kleine kitchenette en de sleeper coach kan worden omgevormd tot een bed zodat maximum vier personen op de kamer kunnen slapen. Datzelfde geldt voor de Studio kamers, waar eveneens tot 4 personen kunnen slapen, mits twee gebruik maken van een slaapzetel.

Het restaurant van Hotel Verde serveert een brede waaier aan gerechten, waaronder ook pizza en pastagerechten. Hier staat het ontbijt reeds klaar van 4:30u zodat je lekker snel in de luchthaven kan zijn voor een mogelijk vroeg vertrek. 's Avonds kunnen gasten nog terecht in het restaurant tot 22:30 alvorens de keuken sluit. Wie zin heeft in een drankje kan vanaf 's middags tot 1u de volgende ochtend terecht in de bar. Geen trek in een grote hap, dan is er de Verdi's 24u/24u Deli met vers bereide gerechten of take away naar ieders smaak.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
Kinderen tot 15 jaar verblijven gratis bij de ouders in een studio op kamer en ontbijt basis.
max. 2 kinderen kunnen delen met volwassene en mits beschikbaarheid. 

Opmerking: Best Available Rate wordt toegepast, informeer best vooraf naar de tarieven. De opgenomen prijzen zijn een indicatie.

Gratis shuttle: Een gratis shuttle dienst vertrekt om de 30 minuten van bij de luchthaven naar het hotel. Dit van 4u 's ochtends tot middernacht. Best wel even vooraf reserveren. 

Ook uw bagage wordt bij het hotel gratis opgeslagen. Geen kamer meer nodig? Maak dan gebruik van de zogenaamde "Fresh Up Rates', inclusief gebruik van douche, gym en wifi. Prijzen op aanvraag beschikbaar.

Op verzoek is er een complementaire shuttledienst naar het centrum van Kaapstad en/of het Waterfront. Vertrek om 10u en gasten worden terug opgehaald om 18u. Buiten deze uren zijn er meerdere shuttles mogelijk, mits u bijbetaalt. Prijzen op aanvraag beschikbaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsDeken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Praktische ligging tov het vliegveld.

Heremans party (31-07-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in