GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Buffalo Ridge Safari Lodge

8kamers/units
Zuid-Afrika | Madikwe | Molatedi Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Ferona Hamid
1140.07 m | Lat:S 24° 45' 37" Long: E 26° 16' 39" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Buffalo Ridge Safari Lodge werd in 2004 ontworpen door Nick Plewman, een veelgeprezen ontwerper van kleinere lodges. De lodge ligt in het westen van het beroemde Madikwe Game Reserve, op het breukvlak van de Tweedepoort ravijn met een weids uitzicht over de noordelijke vlakten en Inselbergs. Elk van de acht chalets heeft een weids uitzicht en werd zeer smaakvol in Afrikaanse stijl opgericht met veel gevoel voor kleur en textuur, rust en luxe. Grote schuifdeuren geven toegang tot een eigen privédek en buitendouche. De lodge zelf ligt iets hoger en is bereikbaar via een houten brug, omringd door rotsen. Elk van de leefruimten heeft zijn eigen karakter en sfeer. Tal van activiteiten worden aangeboden bij deze lodge waarvan de belangrijkste de dagelijkse gamedrives in een open jeep en met een ervaren ranger. Verder zijn er ook bushwalks en een sterrenwacht. Madikwe is de thuisbasis van een enorme diversiteit aan flora en fauna, met inbegrip van zowel de breed- als de puntlipneushoorn, buffel, olifant, leeuw, luipaard, cheeta en wilde hond. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom en kinderoppas is beschikbaar tegen een meerprijs.
Opmerking: In de prijs van de overnachting is inbegrepen: twee gamedrives per dag, alle maaltijden, welkomstdrankje en koffie/thee
Kinderen onder de 6 jaar mogen niet mee op de gamedrive. Kinderopvang beschikbaar/prijs op aanvraag
Toegang tot het Madikwe gebied is 180 rand per persoon (en 80 rand/kind ), conservation levy is 150 rand/volwassene (75 rand/kind).

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Fantastische lodge op alle elementen / onthaal - keuken - lodge - game drives

Smits familie (03-09-2017)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in