GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Amakhala - Hillsnek

4 3kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Hillsnek Safaris
200 m | Lat:S 33° 30' 13" Long: E 26° 7' 49" check-in: 13:00 tot 13:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Amakhala Game Reserve telt tal van logementen binnen ieders budget en aangepast aan de persoonlijke verwachtingen. Een van die lodges ligt zoals de naam het zelf reeds doet vermoeden, op een heuvel en is naar onze mening het allermooiste kamp in het Amakhala gebied: welkom bij Hillsnek Safaris. Deze intieme familie lodge is tevens gelegen aan de oevers van de Bushman's Rivier met een adembenemend uitzicht over de glooiende Afrikaanse vlakte. Kenmerkend voor deze lodge is niet alleen de prachtige uitstraling, maar het persoonlijke karakter en de excellente service. Van begin tot bij het einde wordt ervoor gezorgd dat het de gasten aan niets ontbreekt en de vriendelijke service staat garant voor een schitterend verblijf. Het hoofdgebouw en drie luxe tenten, onder canvas en deels chalet zijn verhoogd gebouwd op een houten platform en worden elk ook verbonden door verhoogde loopbruggen. De tenten werden discreet gepositioneerd om privacy en rust te garanderen. Daarbij zijn ze allemaal compleet ingericht met een en-suite badkamer en een romantische buitendouche. De kamers zijn ontzettend ruim en ouders met kinderen zijn eveneens welkom, daar sommige van de kamers ook kinderen kunnen onderbrengen.

Hillsnek Safaris is ideaal voor gezinnen, kleine groepen of diegenen die een echt romantisch weekendje weg willen. Het zeer persoonlijke karakter van de lodge zal eenieder zeker bekoren en naar onze mening ontvangt u hier vijf sterren, terwijl u slechts betaalt voor vier sterren. Daarbovenop heeft het ook nog eens een excellente keuken en zijn de gamedrives, uitgevoerd door een professionele ranger, over het Amakhala gebied meer dan uitstekend te noemen. De introductie van de volledige Big Five (neushoorn, leeuw, buffel, olifant en luipaard), plus tal van andere diersoorten, zal zeer zeker nog eens extra bijdragen tot een geslaagd verblijf en dan waren we er haast vergeten bij te vermelden dat Amakhala Game Reserve ook nog eens in een malariavrij gebied gelegen is. Waar wacht u nog op!?

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Kinderen vanaf 6 jaar welkom. 
- In de prijs van de overnachting zit tevens alle maaltijden, geselecteerde huisdrankjes en twee activiteiten (gamedrive, river cruise en/of night drive)
- Conservation fee van 210 rand/pp per nacht (kinderen <12 @ 105 rand) niet inbegrepen en ter plaatse betaalbaar bij check-out

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

gemakkelijk te combineren met Addo en Port Elisabeth

Ingrid Van Remoortel & Erwin Vangoidsenhoven (31-01-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in