GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mosetlha Bush Camp and Eco Lodge

9kamers/units
Zuid-Afrika | Madikwe | Molatedi Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Cindy Petersen
1138.67 m | Lat:S 24° 45' 39" Long: E 26° 16' 36" check-in: 12:30 / check-out: 10:00
Reserveer
Mosetlha Bush Camp and Eco Lodge is gelegen in het beroemde Madikwe Game Reserve. In totaal omvat dit park zo een slordige 75.000 hectare savanne. Vanuit Johannesburg bereik je de lodge in ongeveer 4.5 uur en je komt meteen in een compleet andere wereld van rust en privacy terecht. De Kalahari Thornveld, zoals de regio hier genoemd wordt, is de thuisbasis van niet minder dan 66 diersoorten en een 350 geregistreerde vogelsoorten. Het is tevens de plaats bij uitstek voor het zien van leeuw, luipaard, wilde hond, cheeta, neushoorn, buffel en olifant. Mosetlha Bush Camp and Eco Lodge is een familiebedrijf, rustiek en zonder enige omheining zodat dieren vrij kunnen rond bewegen. Een echte authentieke bush lodge en zeer milieubewust bestuurd. De accommodatie bestaat uit houten cabines die op een verhoog zijn geplaatst. De badkamers zijn niet aan de chalet verbonden, maar wel afgeschermd voor de nodige privacy. De badkamer heeft een douche en warm water is voorzien door middel van een zogenaamde 'donkey boiler'. Er zijn geen elektrische voorzieningen in het kamp. Verder is er een centraal hoofdgebouw met een open haard en een boma, waar het avondmaal onder een schitterende sterrenhemel wordt voorzien. Alle maaltijden worden op het houtvuur bereid. De gamedrives in Madikwe Game Reserve zijn zeer bijzonder en worden uitgevoerd door professionele gidsen/spoorzoekers.
Opmerking:
- Kinderen +6 jaar welkom.
- voor boekingen van 1 nacht wordt een toeslag van 250 rand pp gerekend
- Een verblijf van drie nachten wordt aangeraden.

Prijs van de overnachting omvat alle maaltijden, snacks, koffie en thee alsook twee gamedrives per overnachting.
Niet inbegrepen is de Gate Fee van R180 per persoon/verblijf en de Madikwe Guest Conservation Fee, op dit moment R150.00 per persoon per nacht.

Gasten komen best toe bij Madikwe Game Reserve Gate om 12:30 zodat ze geen onderdelen van hun programma missen. Ten laatste voor 18u moeten gasten zijn ingecheckt.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haard

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in