GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Notten s Bush Lodge

8kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Hazyview Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Notten's Familie
302.29 m | Lat:S 24° 53' 42" Long: E 31° 32' 17" check-in: 13:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Notten's Bush Camp is deels gelegen binnen het Sabie Sand Game Reserve. Deze prive lodge heeft reeds jaren een reputatie hoog te houden. Dat wordt deels reeds volbracht door de locatie, want Sabie Sand staat nu eenmaal bekend als een van de toplocaties om wild te observeren en dit in de nabijheid van het beroemde Kruger Nationaal Park. Er zijn geen omheiningen tussen de verschillende concessies en het Kruger Nationaal Park, wat maakt dat de dieren vrij kunnen bewegen van de ene regio naar de andere. Buiten de beroemde Big Five (neushoorn, olifant, luipaard, leeuw en buffel) zijn er nog heel wat andere wildsoorten te bespeuren, maar ook de omgeving op zichzelf, alsook de rijkdom aan vogels is fenomenaal te noemen.

Gamedrives worden door zeer ervaren rangers uitgevoerd en ze worden daarbij bijgestaan door lokale Shangaan spoorzoekers die vrijwel hun leven lang in de 'bush' hebben doorgebracht en als geen ander weten sporen te erkennen en op die manier bepaalde diersoorten te kunnen traceren.

Het kamp is zeer mooi gelegen onder een verscheidenheid aan inheemse boomsoorten. Een maximum van 10 gasten kunnen ter gelijkertijd logeren in Notten Game Lodge en dat maakt dat alles er zeer persoonlijk aan toe gaat. Zelfs de Notten familie zal, te samen met het voltallige personeel, ervoor zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt, zo zeker niet aan persoonlijke aandacht.

De accommodatie bestaat uit zeer mooi gedecoreerde suites die zeer ruim zijn en beschikken over een eigen badkamer. Twee van de suites hebben zowel een binnen- als buitendouche, dit om de eenheid met de natuur nog te versterken. Elke suite heeft een eigen privaat terras van waar je een prachtig zicht hebt over de natuur en de dieren die zich er vrij bewegen. De suites beschikken over warm water, maar geen elektriciteit. Laat dit laatste geen negatieve, maar eerder een positieve impact hebben op je verblijf. Olielampen en kaarsen zullen bijdragen tot een extra romantische sfeer en voor wie noodzakelijk batterijen moet laden, die kan terecht bij de receptie.

Opmerking:Kinderen +6 jaar welkom. Er zijn twee familiekamers en een kamer van drie.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: 30% korting indien ze de kamer delen met 2 volw.
In de overnachting zijn inbegrepen, alle maaltijden, twee gamedrives en een bush walk (deze laatste kan u best vooraf bespreken met de lodge), frisdranken, lokale wijn en bier.
Conservation Fee aan 325 R/nt/pp is niet inbegrepen (2023)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in