GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

African Rock Hotel

5 9kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Johannesburg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): An African Anthology
1678.39 m | Lat:S 26° 4' 35" Long: E 28° 12' 16" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Dit exclusieve charme hotel ligt 11 km van OR Tambo International Airport in een rustige buitenwijk van Kempton Park. Het heeft een snelle en gemakkelijke verbindingsroute tussen Johannesburg, Sandton, Pretoria en de internationale luchthaven. Een mooie weelderige tropische tuin, een zwembad en een grote patio zorgt voor een ontspannen buitenleven. Het interieur draagt een look and feel stijl of liever een succesvolle combinatie van Afrikaanse, westerse en Oosterse design trends. Het biedt een warme, gastvrije en ontspannen sfeer. De architectuur is eigentijds, omvat alle moderne technologie, praktisch en comfortabel. De negen individuele kamers bieden alle mogelijke comfort voor de hedendaagse reiziger, met als grote voordeel dat ze zeer centraal gelegen zijn.

TARIEVEN VOOR DE MAAND november 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Een complementaire 'meet and greet' kan vooraf geregeld worden voor gasten die arriveren op de internationale luchthaven.
- Kinderen -12 jaar op aanvraag, max. 2 kinderen kunnen de kamer delen met twee volwassenen in de Family of Executive suites.
- Derde persoon +12 jaar op aanvraag, max 1 extra persoon kan de kamer delen op een slaapzetel

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StadGolfBerg(en) Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer mooi hotel, heel luxe. Dit was erg fijn na een vermoeiende en indrukwekkende reis, het was heerlijk om hier even bij te komen en te acclimatiseren (temperatuur was hier aangenaam, zo'n 24 graden en zon). Uitmuntende keuken (Joyce is een geweldige kok!) Iedereen is bijzonder aardig en behulpzaam.

Eddy en Ida Van der Lende (19-10-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in