GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Casart Game Lodge

5 1kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Phalaborwa Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Sonia De Busschere
465.39 m | Lat:S 24° 6' 33" Long: E 31° 0' 54" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Casart Game Lodge is gelegen in het ongerepte bushveld van het adembenemend mooie natuur reservaat, Grietjie. Het 3.000 hectare grootte prive park is geheel opgenomen in het prachtige Balule Natuurreservaat dat grenst met Kruger Nationaal Park. De Olifantsrivier stroomt door Balule en voorziet het gehele jaar de parken van water. Aan de oevers van deze rivier vindt u nijlpaarden, krokodillen, enz…

Casart Game Lodge is een ideale plaats om 4 van de Big Five te kunnen aanschouwen. Casart Game Lodge ligt tegen de flank van een heuvel, zodat u uitkijkt over een bushvallei. De dominante toppen van de Drakensbergen lijnen dit heuvellandschap mooi af.

Casart Game Lodge beschikt over onder andere luxe rondavel met een eigen terras en jacuzzi. Elke rondavel heeft een kingsize bed, aparte toilet, badkamer met bad en ruime douche. Tevens is er het vierpersoonskamer gastenhuis waar self-catering tot de mogelijkheden behoort. Dit verblijf is voorzien van twee tweepersoonskamer, badkamer met ruime douche. De keuken beschikt over alle faciliteiten.

Privacy en rust staan hoog in het vaandel, zo kan op aanvraag u alle maaltijden geserveerd krijgen bij uw kamer.

Ontdek samen met Go Zuid-Afrika Casart Game Lodge

Opmerking: Conservation Fee niet inbegrepen aan R100 per voertuig.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Faciliteiten:

WasserijZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

WasserijRookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in