GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Commodore Hotel

5 233kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Legacy Hotels
14.41 m | Lat:S 33° 54' 22" Long: E 18° 25' 1" check-in: 16:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Commodore Hotel kan zich een gevestigde waarde noemen in de befaamde V&A Waterfront. Op wandelafstand van alle shopping, bistro's en restaurants alsook het stadscentrum dat sinds 2010 gemakkelijk te voet te bereiken is via de Fifa Fanwalk. The Commodore is een zeer mooi hotel met heel veel aandacht voor detail. De kamers zijn mooi ingericht en beschikken over alle moderne comfort. Zo beschikken alle kamers over airconditioning, satelliet televisie, koffie en thee faciliteiten, internet en 24-u kamerdienst.

The Commodore hotel beschikt tevens over een conferentiecentrum, Cocktail Bar, ondergrondse parking, wifi, schoonheidssalon en een shuttle dienst waarvan gasten, betalend, kunnen gebruik maken voor transfers van en naar de luchthaven of om dagexcursies te ondernemen naar Kaap de Goede Hoop, Kaapstad of de wijnlanden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: The Commodore werkt voortaan tijdens speciale evenementen met BAR (best available rates), contacteer ons voor de juiste prijs voor de gewenste data.

Kinderen:

- Kinderen tot 12 jaar (maximum 1 per kamer) verblijven gratis op de kamer van de ouders.
- Kinderen betalen 50% van de maaltijden.
- Kinderen tot 2 jaar gratis.

Maaltijden:
- ontbijt (continental): 220 rand pp
- ontbijt (full english): 265 rand pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandStadBerg(en) Nationaal ParkTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Over het hotel zelf geen enkele klacht. Ligging ideaal. Alleen de keuken is een ramp. Maar niet geklaagd : om het hoekje aan V&A Waterfront genoeg restaurants.

De Bondt (20-04-2009)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in