GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Makweti Safari Lodge

5kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Vaalwater Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Helen Wilson
1100.07 m | Lat:S 24° 12' 6" Long: E 27° 54' 9" check-in: 13:00 tot 13:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Er is een plek diep in de Waterbergen waar het aloude ritme van Afrika nog klopt. Makweti is een malaria-vrij gebied in het Welgevonden Privaat Natuurreservaat in de Limpopo provincie en aangrenzend met het Marakele Nationaal Park. Makweti is een luxe kamp met vijf elegante suites die slechts 10 gasten tegelijkertijd kan accommoderen wat zorgt voor een heel persoonlijke service. De lodge is slechts drie uur rijden vanuit Johannesburg. Diverse flora en fauna, waaronder de Big Five en meer dan 300 soorten vogels kunnen hier waargenomen worden. De gamedrives vinden plaats op het 37.000 hectare bebost berggebied in open voertuigen. Makweti biedt ook een heerlijke keuken en een uitgebreide selectie van Zuid-Afrikaanse wijnen. Deze lodge is een trots lid van de Chaîne des Rôtisseurs, garant voor culinaire topkwaliteit en service.
Opmerking:
- Korting voor 4 nachten en meer op aanvraag
- Kinderen +12 welkom aan volwassen tarief.
- Prijs van de overnachting omvat alle maaltijden, thee en koffie, twee safari activiteiten per dag (gamedrive en wandelsafari op aanvraag) en de transfer om 13u van bij Main Gate 
- Niet inbegrepen is de Conservation Fee aan 178 rand/persoon/nacht (ter plaatse te betalen) en persoonlijke uitgaves, sigaren en dranken.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

als het niet zo duur was bleef ik er drie dagen

Monteyne family (21-08-2013)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in