GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Idube Game Reserve

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Acornhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): April Knight
390.2 m | Lat:S 24° 48' 7" Long: E 31° 24' 4" check-in: 12:00 tot 15:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Indube Game Reserve is een privaatconcessie gelegen in het beroemde Sabi Sand Game Reserve, aan de rand van Kruger Nationaal Park. De lodge telt 10 comfortabele chalets die gelegen zijn in een zeer unieke omgeving, met veel groen en vlakbij een rivier waar heel wat dieren af en toe komen hun dorst lessen. Om de tuin zo mooi te houden wordt er dagelijks gebruik gemaakt van gerecycleerd water. Het zwembad is perfect gelegen om dieren en vogels te observeren, terwijl je tot rust komt of op zoek bent naar een verfrissende sprong in het water. Het hoofdgebouw heeft een leuke bar onder een rieten dak, alsook een open leefruimte waar gasten kunnen genieten van de rust en of het lezen van een boek. Wie meer uit is op complete privacy, kan zich terugtrekken op de kamer of op het eigen prive terras. De kamers zijn op z'n zachtst gezegd zeer ruim en hebben een eigen zitplaats, een grote badkamer, beschikken over airconditioning, koffie- en thee-eilandje, en een zitplaats buiten op het terras, alsook een typische Afrikaanse buitendouche. Alle kamers werden recentelijk opgeknapt en kregen frisse tinten en een compleet nieuwe badkamer toegekend. Sinds 2011 zijn er ook de twee Makubela Suites, welke heel veel privacy genieten en eigenlijk bijna complete woningen kunnen genoemd worden. Schuifdeuren laten je kennis maken met het terras van waarop je een uniek uitzicht hebt op de bush. Wie dit wenst kan zijn avondmaal geserveerd krijgen op het eigen terras. Elke Suite heeft haar eigen plunch pool.

De gamedrives vinden plaats in een gebied van om en bij de 10.000 hectare en gasten mogen zich verwachten aan het zien van de Big Five (leeuw, luipaard, buffel, neushoorn en olifant). Hoewel niet gegarandeerd dat je ze alle vijf meteen zal zien, toch zullen de rangers hun best doen om je zoveel mogelijk te laten zien en daarbij horen natuurlijk heel wat meer dieren dan enkel deze vijf geliefde wildsoorten. Na het ontbijt bestaat ook de gelegenheid om deel te nemen aan een voetsafari. Niet meteen om groot wild op te sporen, maar om ook eens kennis te maken met alles wat de natuur te bieden heeft.

Opmerking: Tarieven zijn inclusief alle maaltijden. Koffie en thee, 2 gamedrives onder begeleiding van een ervaren ranger/spoorzoeker, alsook een voetsafari.

In de periode 20/12/2019 - 07/01/2020 geldt een minimumverblijf van 2 nachten.

Niet inbegrepen is de Sabi Sand toegang van R280 per voertuig en R120/pp entreegeld (2019). Er is tevens een Conservation Contribution van R138/pp/pn van toepassing (max.R414 - 2019). Ter plekke bij de lodge te betalen. De mogelijkheid bestaat om een prive voertuig in te zetten op de gamedrives. Kostprijs bedraagt R4000/pd. KinderenKinderen welkom tussen 8 en 12 jaar. Vraag naar de speciale tarieven voor deze leeftijdscategorie. Kinderen ouder dan 12 worden beschouwd als volwassenen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in