GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lukimbi Safari Lodge

5 16kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Malelane Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): April Knight
259.1 m | Lat:S 25° 21' 54" Long: E 31° 41' 1" check-in: 12:00 tot 15:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Lukimbi Safari Lodge is zo een van die privaat lodges die het geluk hebben om op een unieke plek te zijn gesitueerd, meer bepaald binnen het beroemde Kruger Nationaal Park. De lodge is vrijwel helemaal in het noorden van het Kruger Park, tussen Malelane Hek en Komatipoort. Tevens is de lodge ook nog eens gelegen tussen drie belangrijke rivieren binnen het park en omvat het zowat 15.000 hectare wildgebied, dat de verblijfplaats is van heel wat wildsoorten, waaronder de Big Five (neushoorn, buffel, olifant, leeuw en luipaard). Het noordelijke deel omvat grasland en is ideaal terrein om grote kudde buffels, olifanten, cheeta, hyena, leeuw, maar ook heel wat antilopensoorten en zebra waar te nemen. De neushoorns vertoeven dan weer wat meer langsheen de kant met dik struikgewas, dit zodat ze zich in geval van dreiging makkelijk kunnen wegsteken in het struikgewas. Tijdens de dagelijkse wandelsafari's ontdekken de bezoekers ook andere zaken, zoals reptielen, insecten en voetsporen of markeringen die leiden tot andere diersoorten. Ze maken ook kennis met heel wat plant- en boomsoorten. Vogelliefhebbers zullen hier hun hart kunnen ophalen want het gebied telt niet minder dan 420 geregistreerde vogelsoorten.

De lodge is zeer ruim en vooral heel open, waardoor er gespeeld kan worden met licht. Overal zijn terrassen voorzien zodat je makkelijk kan dieren observeren die op zoek zijn naar water en voedsel. De lodge telt 12 Classic Suites. Zeer ruime kamers die netjes verzorgd zijn en een typisch Afrikaans karakter weerspiegelen. Ook de badkamers zijn zeer ruim en kijken eveneens uit op de bush. Alle kamers werden alvast uitgerust met airconditioning, muskietennet, koffie en thee eilandje en een minibar. Verder zijn er ook de twee Premier Suites, die zeer ruim zijn, beschikken over een eigen leefruimte, privaat terras en een eigen zwembad met ligstoelen. Ook op het culinaire vlak kom je in Lukimbi Safari Lodge niets te kort. Als het weer het toelaat zal het avondmaal plaats vinden in de traditionele boma of anders in de eetruimte met een uitgebreide selectie aan wijnen. Er is ook een bar verbonden aan de lodge.

Lukimbi heeft binnen haar concessie een groot netwerk aan wegen om zo op zoek te gaan naar de vele wilde dieren. De gamedrives worden uitgevoerd door zeer ervaren rangers, die nota bene begeleid worden door uitstekende Shangaan spoorzoekers. De rangers hebben de toestemming om op een correcte manier van de weg af te gaan om zo dichter bij de dieren te kunnen komen, iets wat in Kruger Nationaal Park niet is toegestaan, maar wel binnen de concessie. Wie dit wenst kan na het ontbijt ook op ochtendsafari, maar dan te voet. Opnieuw onder begeleiding van een ervaren ranger. In de wintermaanden bestaat de mogelijkheid om een ganse dag op voetsafari te gaan. Dit kan mits je fit genoeg bent. Kinderen +16 zijn toegelaten op de lange voetsafari en deze kan best vooraf gereserveerd worden.

Opmerking: Tarieven zijn inclusief alle maaltijden. Koffie en thee, 2 gamedrives onder begeleiding van een ervaren ranger/spoorzoeker, alsook een voetsafari. Kinderen welkom tussen 2 en 12 jaar. Ouder dan 12 worden beschouwd als volwassenen. Kinderen kunnen deelnemen aan speciaal ontworpen kinderprogramma's. Er is ook een kinderopvang mocht dit nodig zijn. Kinderen mogen zich verwachten aan leuke spelletjes, mini-gamedrives, speciale dinners en picknick.
De mogelijkheid bestaat om een prive voertuig in te zetten op de gamedrives (prijs op aanvraag). Ouders met kinderen onder de 8 jaar worden verzocht een privé-voertuig te gebruiken.
Conservation Fee Kruger Nationaal Park is niet inbegrepen in de prijs van de overnachting.

Vanaf juli 2020 tot 16 december 2020 zijn de wandelsafari's (volledige dag wandelen in de bush) gratis bij een verblijf van minimum 3 nachten. Deze wandelingen kunnen alleen doorgaan met min. 4 personen (max. 8) en zijn toegestaan voor kinderen ouder dan 16 jaar. Vanaf 2021 kost deze activiteit 875 rand/pp.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Malelane (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in