GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Madikwe River Lodge

16kamers/units
Zuid-Afrika | Madikwe | Molatedi Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Aha
926.03 m | Lat:S 24° 41' 2" Long: E 26° 25' 19" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Madikwe River Lodge is gelegen aan de oevers van de prachtige Groot Marico Rivier, binnen het beroemde Madikwe Game Reserve. In totaal omvat dit park zo een slordige 75.000 hectare savanne. Vanuit Johannesburg bereik je de lodge in ongeveer 4.5 uur en je komt meteen in een compleet andere wereld van rust en privacy terecht. De lodge omvat 16 individuele chalets, welke rondom het hoofdgebouw gelegen zijn. De kamers zijn opgetrokken in de typische Afrikaanse stijl, met een rieten dak als afwerking. Alle standaard kamers hebben een eigen badkamer met douche, alsook een terras met zicht over de Great Marico rivier. De Suite beschikt tevens over een buitendouche en airconditioning. De familiekamer omvat een kamer met twee enkele bedden, alsook een slaapzetel voor twee kinderen. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de boma, een open ruimte met kampvuur, waar gasten kunnen genieten van een maaltijd onder een schitterende sterrenhemel. Alle gamedrives worden ondernomen in open jeep en met een ervaren ranger/spoorzoeker. Op verzoek kan er ook deelgenomen worden aan een voetsafari. De Kalahari Thornveld, zoals de regio hier genoemd wordt, is de thuisbasis van niet minder dan 66 diersoorten en een 350 geregistreerde vogelsoorten. Het is tevens de plaats bij uitstek voor het zien van leeuw, luipaard, wilde hond, cheeta, neushoorn, buffel en olifant.
Opmerking: Prijs van de overnachting omvat alle maaltijden, twee game activiteiten per dag. Gate Fee niet inbegrepen aan 200 rand/per verblijf/persoon, kinderen aan 95 rand. Kinderen +6 jaar welkom (ook op de gamedrive), tarief per kind tot 11 jaar. +16 welkom op de game walk.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in