GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Paternoster Seaside Cottages

4 20kamers/units
Zuid-Afrika | Westkust | Paternoster Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Annette Ashley
6.46 m | Lat:S 32° 48' 33" Long: E 17° 53' 40" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Paternoster Seaside Cottages is een vrij recent geopende nieuwe eigendom in een van de meest geliefde dorpen van de Westkust, meer bepaald Paternoster. Ononderbroken zeezicht, zonsondergangen om U tegen te zeggen en locatie, locatie, locatie. De lodge beschikt over een 4 op 5 meter zwembad met direct zicht op de Atlantische Oceaan. Er is keuze uit uit twee Cottages, met twee kamers, twee badkamers, satelliet televisie, een eigen ingerichte keuken, inclusief vaatwas en vooral heel veel aandacht voor detail. Cottage 2 en 1 zijn identiek, met dat verschil dat 1 een eigen garage heeft, terwijl de andere een parkeerruimte heeft. De kamers geven uit op een patio en je kan kiezen tussen een kamer met bad of met douche. Kliphuis is het kleinste huisje en heeft slechts een kamer. Dan is er ook nog Oppidraai A en Oppidraai B, met respectievelijk drie of twee kamers met eigen badkamer en gelijkaardige layout.

Laat Paternoster nu slecht op 90 minuten van Kaapstad verwijderd liggen. Een echt typisch traditioneel Kaaps vissersdorpje en gekend voor de tal van artiesten die hier actief zijn. Niet meteen voordelig, maar dan krijg je ook waar voor je geld!

Opmerking: Gasten moeten een borg betalen van 500 rand voor mogelijke schade of een inbraak. In geval van een van beide wordt de borg ingetrokken door het bestuur.

High Season: Alle lange weekends, feestdagen en schoolvakanties worden de tarieven van het piekseizoen gerekend (16/12 tot 15/1)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Faciliteiten:

Satelliet TVOpen haardZwembadBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandNationaal ParkNatuurreservaat TownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in