GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bartholomeusklip Farmhouse

4 5kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Wellington Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lesley
70.87 m | Lat:S 33° 26' 13" Long: E 18° 59' 0" check-in: 15:00 tot 18 / check-out: 12:00
Reserveer
Bartholomeusklip Farmhouse is een romantisch Victoriaans landgoed gelegen op een grote tarwe- en schapenboerderij, met haar eigen 10.000 hectare privénatuurreservaat. Deze exclusieve lodge is gelegen in de buurt van Wellington, een beroemde Zuid-Afrikaanse wijnregio. De Edwardiaanse boerderij heeft slechts vier slaapkamers en een suite waardoor je verzekerd bent van alle nodige privacy en persoonlijke aandacht. Er is tevens een apart huis geschikt voor self-catering families of een groep vrienden. Dit telt vier slaapkamers en een eigen zwembad. Bartholomeus Klip kent een lange traditie en heeft een uitstekende reputatie hoog te houden. Zowel de Orchid Suite, Disa, Nerina, Arum, alsook de Agapanthus zijn pareltjes en werden in Victoriaanse stijl opgetrokken. Al deze kamers komen met alle moderne comfort, zoals airconditioning, een ventilator, vloerverwarming, ventilator, gratis draadloos internet en een eigen Victoriaanse badkamer met douche en ligbad. Waar deze unieke lodge ook in uitblinkt is haar keuken. De chefs maken maar al te graag gebruik van verse en streekgebonden producten. Een heerlijk ontbijt wordt geserveerd op de veranda. 's Avonds gaat het licht wat zachter en de kaarsjes aan om voor de juiste sfeer te zorgen bij het diner. Louis Gillet leidt het team van uitstekende chefs en heeft ervaring opgedaan in hoogwaardige Zuid-Afrikaanse, maar ook Engelse restaurants, alvorens in Bartholomeusklip Farmhouse terecht te komen. Verder deed ze ook ervaring op in Namibië, Botswana en Zimbabwe. Dit resulteerde ondertussen ook in een eigen kookboek, 'Life on a Cape Farm'. Op het domein zijn er tal van activiteiten, zoals kanovaren of kajakken, en zelfs windsurfen behoort tot een van de mogelijkheden. Hengelen is eveneens een geliefde sport en vogelliefhebbers zullen hier zeker aan hun trekken komen. Mountainbikes staan ter beschikking van de gasten, of er kan ook te paard genoten worden van het landschap. Zowel Wellington, Riebeek-Wes en Riebeek Kasteel of Tulbagh liggen niet gek ver weg en combineren magische wijnlanden met eeuwenoude architectuur.
Opmerking: Prijzen zijn inclusief volledige country brunch, 3-gangen diner, High Tea in de namiddag, snacks en aperitief bij zonsondergang, twee excursies/gamedrives per dag, gebruik van mountainbikes, surfplanken en kano's en andere faciliteiten, en gratis wifi.
De lodge is jaarlijks gesloten tijdens de maand juli.
Kinderen +16 jaar welkom.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in