GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Basse Provence

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Tanya
in mete m | Lat:S 33° 53' 55" Long: E 19° 5' 27" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Een zeer gezellige, klassiek ingerichte guesthouse met 8 kamers die elk een eigen badkamer hebben. Het Kaaps-Hollandse gebouw dateert uit 1855. Alle kamers hebben dezelfde voorzieningen als bij het vijfsterren Manor House. Prachtige tuinen omringen de gebouwen van Basse Provence en ook hier is er een zwembad. Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtzaal van het hoofdgebouw of op het terras met uitzicht op de met wijnranken begroeide vallei met de bergen in de achtergrond.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen:

- Minimum 2 nachten verblijf 24/12 tot 26/12 en 31/12 tot 02/01
- Geen derde persoon tarief 
- Single tarief op aanvraag. 
- Bij de overnachting is een gratis wijnproeverij bij Rickety Bridge inbegrepen
- De kamers in het Manor house zijn alleen via een trap toegankelijk

Kinderen:

- Voor kinderen tot 3 jaar is er een bedje beschikbaar aan 190 rand 
- Extra bed voor kinderen tussen 4 en 15 jaar aan 625 rand/pp per nacht 
- Kinderen vanaf 16 jaar aan volwassen tarief
- Manor family loft heeft 2 slaapkamers met 2 aparte badkamers. In een van de kamers is 1 extra bed voor een kind of een kinderbed voor een baby mogelijk.
- De cottage heeft 2 slaapkamer met 2 aparte (ensuite) badkamers, en een slaapzetel in de lounge dat kan dienen als extra bed voor 1 kind (kinderbedje mogelijk op aanvraag).
- In de Luxury double kamers kan een kinderbedje worden bijgezet, maar een extra bed voor een ouder kind is alleen mogelijk in Paulina en Gideon.


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Heel knap gelegen, rustige plaats. Topservice van het personeel. In combinatie met de inclusieve wijnproeverij van het Rickety Wine Estate heel afgewerkt.

Koen Van Den Bossche (18-01-2024)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in