GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Wild Olive Tree Camp

15kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Orpen Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Cynthia Fagan
463.11 m | Lat:S 24° 32' 55" Long: E 31° 22' 18" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Wild Olive Tree Camp is aan de grens met Kruger Nationaal Park gelegen, niet gek ver weg van de Orpen en Manyelti Gate. Het gaat om een uniek project waarbij de Mnisi gemeenschap betrokken is. Het kamp omvat 15 tenten die allen zeer ruim zijn en opgebouwd op een houten platform. Alle tenten hebben een eigen badkamer met douche (warm en koud stromend water), maar beschikken niet over elektriciteit. Door middel van olielampen en zonnepanelen wordt er gezorgd voor verlichting. Vlak bij een droge rivierbedding ligt de boma, een open verzamelplaats waar gasten bij elkaar komen voor een gezellige babbel of een maaltijd bij het kampvuur. Gans het kamp is omringd door het Big Five gebied (buffel, neushoorn, olifant, leeuw en luipaard), maar in het kamp zelf kunnen geen roofdieren binnen treden. Vanuit het kamp kan je of op eigen houtje een bezoek brengen aan het nabij gelegen Kruger Nationaal Park, of onder begeleiding van een ervaren ranger. Een bezoek aan het Manyeleti gebied behoord eveneens tot de mogelijkheden. Dit uniek project zorgt ervoor dat niet alleen de lokale gemeenschap wel vaart dank zij de creatie van jobs, maar wil ook instaan voor het behoud van bepaalde leefgewoontes en cultuur die de Mnisi zo bijzonder maakt. Door hier te overnachten draag je dus zelf je steentje bij. Een bezoek aan de lokale gemeenschap behoord eveneens tot de mogelijkheden.
Opmerking: Gasten moeten er rekening mee houden dat er geen elektriciteitsvoorzieningen zijn in het kamp. Gamedrives kunnen vooraf gereserveerd worden aan 688 rand/pp/trip. Een bezoek aan de lokale gemeenschap kan eveneens aan 313 rand/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in