GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cedar Rock Resort

9kamers/units
Zuid-Afrika | Cederbergen | Clanwilliam Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Felecia
145.80 m | Lat:S 32° 11' 23" Long: E 18° 53' 10" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Cedar Rock Resort is gelegen aan de pittoreske Clanwilliam dam op slechts 2 uur ten noorden van Kaapstad. Het resort is trots op de adembenemende natuurlijke schoonheid van de Cederberg wildernis, die als het ware in de achtertuin is gelegen. De regio staat bekend om zijn wilde inheemse bloem-, plant- en boomsoorten, maar ook om haar unieke collectie aan eeuwenoude San rotsschilderingen. Tal van sportactiviteiten, zoals bergbeklimmen, wandelen, mountainbike, maar ook watersporten als varen en waterskiën kunnen hier worden gedaan. Hengelaars komen hier ook aan hun trekken en het gebied rondom de dam is een waar vogelparadijs. Wie in Cedar Rock Resort verblijft, kan mits extra betaling een woonboot op de dam huren.

De stijlvolle, self-catering accommodatie bestaat uit appartementen met een of twee slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken met koelkast, fornuis en magnetron. Er is ook een appartement met drie slaapkamers voor 6 personen. De leefruimtes hebben een eigen televisie met een selectie aan lokale zenders. Er is een gemeenschappelijke barbecue voor de gasten en een speelterrein waar spelletjes gespeeld kunnen worden en gezinnen kunnen ontspannen. Gastvrouw, Felecia, zal je, samen met het voltallige personeel, van harte welkom heten en graag meer informatie verstrekken om de regio te verkennen. Cedar Rock Resort is het enige resort dat gelegen is langs de oevers van de Clanwilliam Dam en prijs/kwaliteit zeer zeker een aanrader voor wie op zoek is naar rust, comfort en buitenactiviteiten in een wel zeer bijzondere locatie, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Faciliteiten:

Satelliet TVBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningRookverbodSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StadBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in