GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Aloe View Rock Lodge

5kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Hluhluwe Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Odette Koch
77.86 m | Lat:S 28° 1' 25" Long: E 32° 16' 41" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Aloë View Rock Lodge is een mooie lodge, gelegen te midden van een adembenemend landschap. Het draagt de naam van de alom aanwezige aloë vetplant. De lodge is gelegen op 1.000 hectare land net buiten Hluhluwe. Twee rivieren maken deel uit van het grensgebied, de Mzinene rivier naar het oosten en de Mhlosinga naar het noorden.

De boerderij kent een prachtige geschiedenis en staat bekend om haar prachtige vistas over het bergachtige gebied waar vaak bavianen kunnen worden opgemerkt. Andere dieren zijn onder andere nyala, impala, wrattenzwijn, rode en grijze Duiker, luipaard, hyena, krokodil en nijlpaard.

Elk van de 5 en-suite kamers is mooi gedecoreerd en ruim. De kleinschaligheid van de lodge zorgt voor een intiem onthaal. De nabijheid van heel wat wildparken en het Hluhluwe-Imfolozi Park maakt Aloë View een ideale uitvalsbasis.

Opmerking: Kinderen -7 verblijven gratis op de kamer van de ouders. +7 volwassen tarief van toepassing. Maximum 1 kind op de kamer
Tarief voor de family cottage is voor BB, er geldt een minimumverblijf van 2 nachten. Tarief voor DBB is R4000 met een minimumverblijf van twee nachten

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in