GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lalibela Game Reserve

23kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Kim Fryer
448.45 m | Lat:S 33° 26' 2" Long: E 26° 18' 43" check-in: 12:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Lalibela Private Game Reserve is niet alleen gelegen in een malariavrij gebied, maar tevens ook in 5 verschillende eco-systemen, wat resulteert in een enorme verscheidenheid aan plantengroei. Waar deze lodge in uitblinkt zijn drie basiselementen, een goed en warm onthaal in ware Afrikaanse stijl, schitterende wildobservaties onder begeleiding van een ervaren ranger/spoorzoeker en dit in open 4x4 voertuigen. Alles gecombineerd met een heerlijke keuken. Lalibela omvat liefst 7.500 hectare land en is de thuisbasis van heel wat wild, waaronder de Big Five (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel). Ook qua ligging zit het helemaal goed bij Lalibela, op slechts een uurtje van Port Elizabeth en het beroemde Addo Nationaal Park.

Tree Tops Safari Lodge

Tree Tops is een luxe tentenkamp. Alle vijf tenten bevinden zich op een verhoogd platform, die met elkaar in verbinding staan via wandelbruggen en spectaculair zicht hebben over de wijde omgeving. Elke kamer beschikt over een eigen veranda. Net als de andere kampen beschikt Tree Tops over een grote open leefruimte, alsook een deck waar de maaltijden kunnen genuttigd worden en welke uitkijkt over een waterput. Ideaal om dieren te observeren die komen drinken. De lodge heeft een eigen zwembad en een gazebo om te relaxen.

Mark's Camp

Mark's Camp biedt plaats aan 20 gasten in 8 verschillende chalets die verbonden zijn met de in Pan-African stijl opgetrokken safari lodge. Elk chalet werd van alle comfort en luxe voorzien en is verbonden aan een deck dat uitgeeft op de open natuur. Mark's Camp heeft twee zwembaden en voor het hoofdgebouw bevindt zich een grote waterput, waar het niet ongebruikelijk is dat giraffe, olifant, antilopen en zelfs katachtigen zich laten zien. Het kamp beschikt tevens over een traditionele boma, waar er bij zomers weer 's avonds buiten wordt gedineerd onder een overweldigende sterrenhemel en dit bij een eerlijk kampvuur.

Lentaba Safari Lodge

Lentaba Safari Lodge is gelegen op een heuvel en biedt plaats aan 16 gasten in acht chalets die voorzien zijn van een rieten dak. Ze hebben alle een privaat deck van waar je een prachtig uitzicht hebt over de wijde omgeving.

Inzolo Lodge

Deze lodge heeft 4 luxe kamers  in chalets welke genesteld zijn in een vallei met panoramisch zicht op de bush.

Lalibela Game Reserve is zeer kindvriendelijk en ook nog eens malaria-vrij. Er is zelfs een speciaal 4x4 voertuig voorzien dat op zoek gaat naar wild, maar dan op een kindvriendelijke manier en zonder gevaren. Verder zijn er ook speciale kinderprogramma's zoals kunst en knutsel, alles leren over de fauna en flora, Afrikaanse verhalen en ga zo maar verder... Mark's Camp leent zich het beste voor kinderen en er is zelfs babysit indien gewenst. Draadloos internet wordt gratis aangeboden voor alle gasten in elke lodge.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

- Transfer van Port Elizabeth (90 km - 1u rijden) , prijzen op aanvraag.
- Conservation levy  is niet inbegrepen en ter plaatse betaalbaar: 150 rand per volwassene per nacht

Kinderen:
Kinderen enkel toegelaten in Marks Camp. Familie chalets zijn voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen, de familie suite voor max. 4 volwassenen en 2 kinderen en de luxe chalets bieden plaats aan 2 volwassenen en max. 1 kind onder 7 jaar.
- Kinderen onder de 12 jaar hebben een aangepast programma, verschillend van de ouders.
- Kindertarief is geldig voor kinderen jonger dan 12 jaar en inclusief een oppasdienst.

- Kinderen zijn aan helft van de volwassen rate per nacht

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadGamedrive(s)Baby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Wild
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in