GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Oppiesee apartments

4 5kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Mosselbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): JJ Fourie
17.54 m | Lat:S 34° 3' 17" Long: E 22° 23' 21" check-in: 14:00 tot 10:00 / check-out: 0
Reserveer
De Oppiesee self-catering appartementen liggen op 1 minuut lopen van het strand in Heroldsbaai. Dit kustdorpje is zo'n 28 km van Mosselbaai.
Er zijn verschillende appartementen beschikbaar van 1 tot 5 slaapkamers en doorheen het hele gebouw is er gratis wifi. De appartementen hebben elk een barbecue op het terras of balkon, verder is er een zit- en eetplaats met satelliettelevisie en een volledig uitgeruste keuken. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke parking (1 parkeerplaats per appartement), een wasmachine en een ijsmachine.

Geniet van een onvergetelijke viersterrenvakantie bij Oppiesee met authentieke Zuid-Afrikaanse gastvrijheid op een steenworp van de zee.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in