GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Welgelegen Boutique Hotel

4 12kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): ReturnAfrica
68.15 m | Lat:S 33° 56' 5" Long: E 18° 24' 30" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Gardens, een van die centrale wijken binnen Kaapstad, de moederstad, waar het heel even lijkt of je weer terug bent gegaan naar de oude tijd. Een kosmopolitische locatie, afgelegen en rustig en toch meteen bij het kloppende hart van de binnenstad. De naam Welgelegen is dan ook niet zomaar gekozen, maar reflecteert nu net wat het woord betekend. Het gastenhuis bestaat eigenlijk uit twee Victoriaanse huizen verbonden door een prachtige geplaveide patio met zwembad, omringd door terrassen met rozen en jasmijn. je kan de dag beginnen met een heerlijk ontbijt in de ochtendzon en Tafelberg als achtergrond. Alle kamers zijn individueel ingericht met aardse neutrale tinten en weren geinspireerd door invloeden van Afrikaanse chique en klassieke Bohemen stijl. De nadruk ligt in de eerste plaats op comfort, warmte en uitstraling. Elke kamer heeft zijn eigen charme en de meeste hebben een balkon met uitzicht op Tafelberg, Signal Hill of de onderstaande patio. Een kamer beschikt zelfs over een eigen open haard een een ander heeft zijn eigen prive tuin met lelie vijver. De aandacht voor detail komt tot uiting in de keuze van kunstwerken aan de muren, de verscheidenheid aan boeken (zowel oude als nieuwe) en een interieur dat en intieme en charmante sfeer uitstraalt.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Kinderen tot 12 jaar kunnen de kamers delen met de ouders. 
- De familiekamer is ook geschikt voor 1 extra volwassene. 
- Kinderen jonger dan 2 verblijven gratis.
- Er dient een community levy van 170 rand/pp (200 rand/pp vanaf april 2024) per verblijf te worden betaald.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in