GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Table Bay Hotel

5 329kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Waterfront Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Sun International
7.58 m | Lat:S 33° 54' 8" Long: E 18° 25' 20" check-in: 14:00 / check-out: 12:00
Reserveer
The Table Bay Hotel is een Kaapse legende en opende de deuren in mei 1997. Het was niemand minder dan president Nelson Mandela die de eer had het lintje naar dit Sun International hotel te mogen doorknippen. The Table Bay Hotel is alleszins een hotel dat streeft naar hoge standaarden, comfort, elegantie en service. Toegegeven, het is een groot hotel, maar deze grande dame heeft dan ook haar toplocatie mee. Met 329 kamers, allen met airconditioning en alle moderne comfort, verschillende kamertype is het een absolute publieksliefhebber. Er is keuze uit Luxury King Sea Facing, Mountain View, Superior kamers en Superiour Family kamers. Tevens zijn ook enkele kamers ingericht voor personen met een fysieke beperking. Wie echt in luxe wil ondergedompeld worden, kan ook kiezen voor de Junior of Executive Suites. Alle kamers beschikken over gratis draadloos internet, een gratis shuttledienst van en naar Tafelberg, gratis parking (mits beschikbaarheid), 24 uur concierge- en kamerdienst en uiteraard modern comfort, zoals satelliet televisie, haardroger, kluisje, telefoon, minibar, koffie en thee op de kamer en een bureau met internationale stekkers.

Honger en dorst zal je in The Table Bay Hotel niet gauw hebben, want er is keuze uit verschillende bars en restaurants. Zo is er The Atlantic waar je terecht kan voor het ontbijtbuffet, met liefst 240 zaken die je worden aangeboden. The Lounge is er voor diegene die wil genieten van een lichte maaltijd of de beroemde Table Bay High Tea, dit met zicht op de werkende haven en in een prachtig decor. Voor een drankje en snacks kan je altijd terecht in de Union of Pool Bar. Gasten zullen het weten waarderen dat het Waterfront de plek bij uitstek is om te gaan shoppen, genieten van het uitzicht op Tafelberg en vooral van de vele restaurants en bars waaruit keuze is. Een top hotel op een schitterende locatie!

Opmerking: Tarieven zijn inclusief taksen en 1% Tourism Levy. Full English breakfast is inbegrepen in de prijs van de overnachting. 29,30,31/12. 1 en 2/1 geldt een minimum van drie overnachtingen.

Kinderen:

- Kinderen tot 18 jaar kunnen een Superior Luxury Family kamer delen met twee volwassenen. Max. 2 per kamer - Kinderen 0-2 jaar verblijven gratis op de kamer van twee volwassenen - Kinderen 3-12 jaar aan 50% - Kinderen 13-18 jaar aan volwassen tarief - Geen derde persoon van toepassing in enig kamertype

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyGarageParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in