GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hulala Lakeside Lodge

25kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Hazyview Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Diane Head
888.48 m | Lat:S 25° 9' 13" Long: E 31° 0' 58" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Hulala Lakeside Lodge mag een klein paradijs op aarde genoemd worden. Gelegen op amper 3.5 uur rijden van Johannesburg, kom je hier meteen in een oase van rust terecht en ook nog eens in een prachtige omgeving en een uitstekend verblijf. Hulala Lakeside Lodge is zeer centraal gelegen voor een bezoek aan het Kruger nationaal park, de Blyde Rivier Canyon en het Shangana Cultural Village. Deze lodge is gelegen aan het Da Gama meer waar verschillende watersporten kunnen worden beoefend. De tuin is enorm ruim en mooi aangelegd. Gasten kunnen na een lange warme dag genieten van een drankje bij het grote zwembad. Het gastenhuis beschikt over Garden Suites, die zoals de naam het reeds doet vermoeden, gelegen zijn in de prachtige tuin en met zicht over het meer. Gasten moeten niet versteld staan dat ze hier antilopen zullen zien of de nieuwsgierige mongoes. Het is ook een paradijs voor vogelliefhebbers. Iedere Suite heeft zijn eigen terras, twee enkele bedden of een King Size dubbel bed en tevens een open haard voor de wat kille winteravonden. Verder is iedere suite uitgerust met een thee- en koffie-eilandje, satelliet televisie, een haardroger en ventilator en verwarming, alsook een eigen ruime badkamer. Dan zijn er ook nog de Lake Suites, deze zijn het meest populair bij de gasten. Zij hebben ononderbroken zicht over de natuur en het meer. Deze beschikken over King bedden en eveneens alle luxe en comfort als de Garden Suite. De Family Suites hebben een aparte kamer met een stapelbed en natuurlijk ook alle andere comfort. Voor de romantische zielen is er ook nog de Cottage Suite. Wat dacht u van een romantisch bed, een grote badkamer en zelfs een eigen leefruimte ondergebracht in een grote cottage? Daar komt alle moderne comfort bij, maar ook een eigen zwembad en jacuzzi.

Hulala Lakeside Lodge heeft haar eigen restaurant, genaamd Feathers (veren), hier kan je terecht voor een klassieke 'Country Style' keuken. Er is een buffetkeuze of een a la carte menu, afhankelijk van het aantal gasten. Het avondmaal wordt meestal in de vorm van een vier gangen menu aangeboden. Eindigen met een Irish Coffee of een Dom Pedro zal de avond op een perfecte manier afsluiten. Wie achteraf nog wat wil nagenieten van de warmte van een open haard kan ook terecht in de gezellige Rock Inn Bar. Je kan er tevens terecht voor de wekelijkse cocktail special of voor een lekker biertje of een Zuid-Afrikaanse wijn. Tenslotte is er ook nog de Freyka Lakeside Spa. Deze werd recentelijk geopend en biedt een brede waaier aan mogelijkheden aan voor wat betreft gelaats- en huidverzorging. Daarbij maken ze gebruik van de populaire TheraVine en TheraNaka producten, die van Zuid-Afrikaanse origine zijn. Best vooraf wel te bespreken als u een plaatsje wil veroveren in de spa.

Opmerking: Kinderen onder 6 jaar aan 335 rand/per nacht. Kinderen onder 12 jaar aan 519 rand/nacht

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

prachtige ligging , zeer rustig

De Swaef (26-10-2008)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in