GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Amakhala - Bukela Game Lodge

5 4kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Simon
339.48 m | Lat:S 33° 32' 7" Long: E 26° 5' 12" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Bukela Game Lodge is gelegen in het malariavrije Amakhala Game Reserve in de Oost-Kaap. Deze schitterende lodge telt 4 suites die in typische Afrikaanse stijl zijn opgetrokken. De lodge ligt in een prachtige vallei en is omringd door inheemse vegetatie. Alle suites zijn met elkaar verbonden door middel van een houten wandelpad en hebben elk een uniek uitzicht over de omgeving. Ze zijn zeer ruim en voorzien van alle moderne comfort, waaronder zeer ruime badkamers met spa-bad en die zicht hebben op de natuur. Tevens zijn ze voorzien van zowel een binnen- als buitendouche. Alle suites hebben een eigen open haard die niet alleen voor de nodige warmte, maar ook de nodige romantiek zal zorgen tijdens de wat kille wintermaanden. Airconditioning, vloerverwarming, minibar en tal van andere vormen van comfort zijn voorzien. Het hoofdgebouw heeft zowel een zit- als grote eetplaats, eveneens met open haard. Er is een media bibliotheek en een open dek dat uitgeeft op de natuur. Hier verzamelen zich vaak buffels, maar ook andere diersoorten. Vlak naast het gebouw ligt de boma, waar bij mooi weer traditioneel het avondmaal wordt geserveerd onder een blote sterrenhemel en bij de warmte van het kampvuur. De gamedrives worden uitgevoerd door ervaren rangers/spoorzoekers. De tijdsduur van elke gamedrive varieert tussen de 3 a 4 uur en is afhankelijk van het aantal wilde dieren dat gespot wordt. Het ontbijt/de brunch wordt geserveerd in buffetstijl. Op verzoeker bestaat de mogelijkheid om een riviercruise te maken op de kronkelende Bushman's rivier.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
-Kinderen +12 welkom. 
-Conservation levy 210 rand pp/nacht . Conservation levy 230 rand pp/nacht (van 01/09/2025) 
-Tarieven inclusief alle maaltijden, thee en koffie, versnaperingen, een selectie van lokale drankjes en 2 gamedrives.
-Conservation fee van 210 rand/pp per nacht niet inbegrepen en ter plaatse te betalen.


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

top: zeer mooi en zeer vriendelijk en zeer lekker alleen jammer dat we weinig dieren hebben gespot hadden beter ook hier twee dagen kunnen doorbrengen en dus een of twee game drives meer kunnen doen

Verbeken Family (23-11-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in