GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ledges Retreat

6kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Bergville Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Jessica
1513 m | Lat:S 28° 37' 52" Long: E 28° 58' 33" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Ledges Retreat is een boerderij in de Noordelijke Drakensbergen, gunstig gelegen in de buurt van het Royal Natal Nationaal Park, de thuisbasis van het Drakensberg-amfitheater en de Tugela-watervallen.

Het resort zelf is gelegen in een prachtige vallei en wordt omringd door bergen, met een prachtig uitzicht op de Sungubala, Hlolela en Sugar Loaf bergtoppen . De Putterill-rivier kronkelt langsheen de eigendom en is een kinderparadijs, met veel rotszwembaden om in rond te plonsen. Er is ook een zwembad en een trampoline die perfect gepositioneerd zijn om van het uitzicht te genieten.

Ledges Retreat biedt bed & breakfast accommodatie aan in 4 dubbele kamers, allen met eigen badkamer met bad en douche. Elke kamer is voorzien van een koelkastje en koffie- en thee faciliteiten.
Er bevinden zich ook 2 cottages op het domein, welke op self catering basis geboekt worden, maar waarbij je ontbijt en diner kan bijboeken indien gewenst:
De Hillside Cottage heeft 2 slaapkamers en biedt ononderbroken zicht op de bergen. De grootste slaapkamer heeft een queen bed en eigen badkamer met bad en grote douche. De tweede kamer heeft 2 enkele bedden met eigen badkamer met grote douche. Er is een zit-/eetplaats met open haard en een volledig ingerichte keuken. Buiten is er een overdekt terras met zeteltjes alsook een BBQ met tafel en stoelen.
The Farmhouse biedt accommodatie aan 6 personen. De grootste kamer heeft een dubbel en enkel bed met eigen badkamer met grote douche. De tweede kamer heeft 2 enkele bedden met eigen badkamer met bad en grote douche. Er staat nog een enkel bed in de leefruimte, achter een scherm. De zit-/eetplaats heeft een open haard en er is een volledig ingerichte keuken en grote patio met BBQ van waar je prachtig zicht op de bergen hebt.

Het nabijgelegen Royal Natal Nationaal park biedt een verscheidenheid aan wandelingen die de ongelooflijke schoonheid van dit gebied laten zien. Ook in de buurt is All Out Adventures, een geweldig dagje uit voor het hele gezin met een zipline, bungee bounce, quadrijden, kinderzone, coffeeshop en meer! Tower of Pizza ligt op 8 km afstand voor geweldige pizza's, en de Oak and Ale Pub en Restaurant in Hlalanathi (7 km) heeft een gezellige pub en een groot scherm voor sport! Ook kan je hier golfen op de Amphitheater-golfbaan. Uitstapjes te paard kunnen worden geboekt bij de Northern Horse Stables in Montusi, en als je een fervent mountainbiker bent, is de lodge omringd door 150 km mountainbike-trails van wereldklasse. En natuurlijk kunt u, als u dat wilt, gewoon een wandeling maken langs de talloze paden die hen omringen en genieten van de frisse lucht en de zielsverheffende schoonheid van het platteland.

Naast het ontbijt kan er ook gezorgd worden voor een diner, maar dit is van tevoren aan te geven. Als u op uw dag van aankomst wilt dineren, laat het dan uiterlijk om 11 uur weten op de dag van aankomst, zodat de lodge zich kan voorbereiden. Boekingen voor ontbijt en diner zijn essentieel.

Tijdens het paasweekend en tussen 9 en 13 augustus is een toeslag van toepassing voor de cottage and de farmhouse

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetDiner

Faciliteiten:

Open haardWasserijBibliotheekZwembadDraadloos netwerkBraaiParkeerplaatsBiljarttafelKeukenBuffet

In de kamers:

VentilatorOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKoelkast/minibarSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

Berg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Super service en hulp bij verwarming, tv en waterprobleempjes in living ( waterinsijpeling na zwaar onweer)

Johan en Marleen Clemens (01-03-2020)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in