GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

White Elephant Safari Lodge en Bush Camp

15kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Pongola Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Kohrs Familie
642.2 m | Lat:S 27° 23' 25" Long: E 31° 54' 38" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Aan de voet van de majestueuze Lebombo bergen bevindt zich Lake Jozini, hier is tevens de thuisbasis van een bijzondere bestemming genaamd White Elephant Safari Lodge en Bush Camp. Het is een plek vol magie, geinspireerd door een droom en vervolmaakt met passie. Het decor is klassiek koloniaal met geraffineerde eenvoud. De lodge omvat zeven Bush chalets met rieten dak alsook 8 luxueuze safari tenten onder canvas. Alle hebben een en-suite badkamer en sommige van hen ook een buitendouche. Verder zijn er ook twee familiesuites waar er twee kamers zijn voorzien, met enkele bedden voor de kinderen. Er gaat heel veel aandacht naar comfort en detail zodat een bezoek aan de White Elephant een blijvende herinnering wordt. Vanuit de lodge worden verschillende zogenaamde Eco-activiteiten georganiseerd. Onder meer begeleide wandelingen door de bush, gamedrives met ranger en spoorzoeker, interactie met neushoorns, bootsafari, kanovaren en vissen behoren tot de mogelijkheden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND november 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Inbegrepen in het tarief van de Safari Lodge zijn alle maaltijden, High Tea en twee eco-activiteiten naar keuze (gamedrives, boat cruise, begeleide wandeling, kanovaren, vissen of wandelen met de neushoorns)
- Tussen 15/12 en 8/1 alsook 2/4 en 12/4 minimum verblijf is 3 nachten
- Gate Fee van toepassing, 25 rand/voertuig (50 rand per voertuig tussen 18h en 06h. Toegang tussen 18h en 6h: enkel mogelijk indien het vooraf aangevraagd wordt) plus conservation levy R100/pp/pd.
- Kinderen +12 welkom, mits voorafgaande toestemming van het management. Er zijn geen familietenten of tenten geschikt voor drie personen.
- De check in is voorzien om 14u en vertrek activiteiten om 14u30.
-Bush Camp ( self catering): wanneer meer dan 8 gasten: supplement van 686 rand/nacht/volw (2020: R704/nacht/volw en R355/nacht/kind. Kookhulp: 475 rand/dag (2020: R500/dag) op voorhand te reserveren
Voor het Bush Camp wordt het meebrengen van eigen water aanbevolen - er wordt geen ijs voorzien.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Wat een uitzicht op het park en het meer

Van Hoof-Bastiaensen (honeymoon) (12-06-2018)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in