GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Africamps - White Elephant Safaris

12kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Pongola Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Heinz Familie
642.2 m | Lat:S 27° 23' 25" Long: E 31° 54' 38" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
AfriCamps bij White Elephant Safaris in Pongola Game Reserve in KwaZulu-Natal is de perfecte bestemming voor een familie verblijf met eigen kookgelegenheid, waarbij op land en op water gebaseerde begeleide safari's welke vertrekken vanuit het kamp, de hoogtepunten van uw verblijf zijn.

Pongola Game Reserve is 's werelds op een na oudste privéreservaat en het oudste in Afrika, daterend uit 1894. Hier, aan de oever van het meer dan 15.000 hectare grote Jozini-meer en aan de voet van het majestueuze Lebombo-gebergte, vindt u 12 volledig uitgeruste AfriCamps tenten.

Geniet van een AfriCamps glamping-uitje terwijl je alle sensatie ervaart van een gevestigd privé-wildreservaat waar buffels, olifanten, neushoorns, luipaarden, hyena's, giraffen, gnoes, zebra's, wrattenzwijnen, 12 verschillende antilopensoorten en meer dan 350 vogelsoorten voorkomen. Nijlpaarden, krokodillen en tijgervissen in het Jozini meer bieden een spannende safari op waterbasis. Safari's per open 4x4 voertuig, begeleide wandelingen in de bush, tijgervissen op het meer en relaxen tijdens de zonsondergang bij het zwembad zijn enkele van de must-dos tijdens uw verblijf. Breng een dag door in het leven van een onderzoeker van neushoorns en olifanten en ontdek alle mysteries van deze majestueuze, maar kwetsbare wezens. De ervaringen in dit kamp zijn zowel opwindend als leerzaam en geven bezoekers een inzichtelijk beeld van natuurbehoud.

Om uw dag af te sluiten, geniet u van de Afrikaanse zonsondergang vanuit uw houtgestookte hot tub in de buitenlucht en, als u geluk hebt, kunt u antilopen zien die tussen de tenten rondlopen.

Alle tenten (55 m2 groot) zijn voorzien van het nodige comfort en bieden plaats aan 5 personen. Er zijn 2 slaapkamers, de ene met een queensize bed, de andere met een staperlbed, bestaande onderaan uit een queen en bovenaan een single bed. Elke tent heeft een eigen badkamer alsook een volledig ingerichte keuken en woongedeelte met gezellige open haard voor de koudere winterdagen alsook airco voor de warme zomers. Buiten is er een BBQ op het houten dek en braai(BBQ)paketten kunnen gekocht worden bij de receptie. Voor wie zelf geen ontbijt wil maken, kan dit ook bij de lodge worden bijgeboekt. Elke tent heeft ook haar eigen hot tub welke met een houtvuur verwarmd wordt.

De lodge beschikt over een zwembad en er kunnen allerhande activiteiten worden geboekt zoals Safari boatcruises op het meer, vroege ochtend of namiddag game drives per open 4x4, begeleide wandelingen (ochtend of namiddag) op zoek naar het wild of de vele vogels of wat dacht je van deelnemen aan het black Rhino range expansion project (3u) of het elephant research project (volle dag).

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- minimum 2 nachten tijdens weekends en 3 nachten tijdens lange weekends (6-9 april, 28-30 april, 15-17 juni, 22-24 september 2023)
- kindertarief van toepassing op kinderen tussen 3 en 16 jaar
- receptie is open tussen 8u en 16u, indien u aankomt tussen 16u en 18u, dient u de dag nadien naar de receptie te komen.
- Gate Fee van toepassing, 25 rand/voertuig (50 rand per voertuig na de uren vanaf 18 uur). Toegang na 18 uur enkel mogelijk indien het vooraf aangevraagd wordt) plus conservation levy R100/pp per dag.
- er is een winkel aanwezig welke basisartikelen zoals water, ijs, hout, lucifers en curiosa verkoopt. Hou er rekening mee dat uw verblijf op self catering basis is en u dus zelf dient in te staan voor uw maaltijden. Haal proviand vooraf want de dichtst bijzijnde winkel bevindt zich op 50 km en de poorten sluiten om 18u

Maaltijden: manden moeten min.1 dag vooraf besteld worden

- 'Cook-Your-Own' ontbijtmand omvat brood, eieren, spek, worst, muffins/scones, vers fruit, melk yoghurt, muesli, jam, boter en filter koffie.
- 'Cook-Your-Own' braai (BBQ) mand omvat 400 gr. vlees/wild (wat beschikbaar is op dat moment, u dient dit zelf te bakken) of vegetarische hoofdmaaltijd, 1 type brood, een groene salade, een bijgerecht en 2 spekken als dessert.

Activiteiten: vooraf te boeken
oktober t/m april @ 6u tot 9u en 15u30 tot 18u30
mei t/m september @ 6u30 tot 9u30 en 15u tot 18u.
Kinderen tot 3 jaar gratis, tussen 4 en 12 jaar aan 50%
- river safari (min.4, max 16 pers/boot) - 620 rand pp
- safari game drive (min.3, max 10 pers/voertuig) - 575 rand pp
- guided bush walk (min.2, max.6 pers/wandeling > 16 jaar) - 575 rand pp
- Black Rhino range expansion project - duur 3 uur (min.2, max.8 pers >16 jaar) - 845 rand

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Leuk om eens te overnachten in een tent. Geen boottrip kunnen doen owv de wind, wel een begeleidde wandelling. Pakketten voor BBQ en ontbijt vrij beperkt. Op de eerste avond zijn we gaan dineren in de nabij gelegen lodge, want een superleuke ervaring was. Zeer mooie ligging en goed eten. Er kwam spontaan de vraag met ons naar boven waarom Go ZuidAfrika niet voor deze lodge geopteerd had?

Billen family (22-08-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in