GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cape Grace

5 121kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Marnie Delaney
4.40 m | Lat:S 33° 54' 30" Long: E 18° 25' 13" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Het Cape Grace hotel opende de deuren in december 1996 en meteen wist het zich te onderscheiden van vele andere hotels in Kaapstad. Naarmate de jaren vorderde groeide het hotel. In 2008 volgende een complete transformatie van het hotel tot de statige dame zoals ze er nu staat. Locatie, locatie, en nog eens locatie, dat heeft Cape Grace meteen mee, want dit hotel ligt letterlijk in het hart van het beroemde V&A Waterfront. Deze 'Grande Dame' heeft nog niets van haar charme verloren, in tegendeel, het lijkt zelfs dat ze met de jaren alleen maar mooier is geworden. Pure elegantie en een afwerking en gevoel voor detail om U tegen te zeggen. Niets is aan het toeval overgelaten en alles is tot in de puntjes verzorgd. Je hebt haast niet het gevoel in een hotel terecht te zijn gekomen, maar het lijkt eerder op een thuiskomst gevoel. Komt daarbij dat het personeel onnoemelijk vriendelijk en gedienstig is. Cape Grace is de plaats bij uitstek in het Waterfront om als uitvalsbasis te dienen om te winkelen of te genieten van een terrasje of restaurant. Niet dat je echt buitenshuis hoeft te gaan, want Cape Grace heeft het allemaal onder een dak. Vanuit het hotel ben je ook in geen tijd in het stadscentrum van Kaapstad, het Kaapse Schiereiland en de Kaapse wijnlanden, Hermanus of de Westkust. Het hotel telt 121 kamers. Er zijn verschillende type kamers, afhankelijk van de ruimte die je verkiest, of het budget dat je wenst te spenderen, zijn er volgende opties: Luxury (37), Table Mountain Luxury (44), Superior (10), Rooftop Luxury (8), Rooftof Terrace (9), One Bedroom Suite (2), Two Bedroom Suite (6), Three Bedroom Suite (3) en Penthouse (2). Gasten die logeren in Cape Grace kunnen gebruik maken van de Hot Spa Area en de in-house Fitness Studio. Alle kamers beschikken over gratis draadloos internet (1GB per kamer, per dag). Er is ook een transfer mogelijk naar het stadscentrum (max. 10 km en tussen 7u en 23u). Gratis port of sherry wordt aangeboden in de bibliotheek tussen 18u en 22u.

Gasten komen van einde en ver voor de bekende 'Afternoon Tea', welke dagelijks plaatsvindt tussen 12u en 18u. Tal van theesoorten zijn verkrijgbaar, alsook gebak of versnaperingen en dit naar ieders budget. Signal Restaurant werkt met seizoensgebonden menu's en tracht zoveel mogelijk met verse ingredienten te werken. De keuken is zowel lokaal als internationaal en het paren van wijnen met de maaltijd wordt ten zeerste aanbevolen. Dan is er ook nog de Bascule Whisky, Wine and Cocktail Bar, net bij de waterkant en met zicht op de jachthaven. Hier kan je een keuze maken uit een selectie van meer dan 500 whisky's uit de hele wereld. Er is zelfs een heuse Whisky Club voor een select publiek, welke je ook meteen toegang geeft tot de meest exclusieve whisky's op aarde. Gasten kunnen hun favoriete whisky opbergen in een persoonlijk kluisje in de whisky bar. Tevens is er een doorlopende wijnkelder, waar niet alleen de wijn van het hotel, maar ook van de gasten netjes wordt opgeslagen en op enig moment toegankelijk. Verder is er ook een groot terras met ligstoelen en een mooi zwembad. Hier kunnen gasten in alle privacy van het hotel zonnebaden of een dip in het zwembad nemen. Het groot voordeel is dat de ganse ruimte ommuurd is, waardoor je ook nog eens beschermd bent tegen de wind.

Opmerking: Enkel Luxury kamers zijn toegankelijk met een rolstoel. Cape Grace werkt met dynamische rates (BAR), Contacteer ons voor de beste prijs van het moment. Tourism Levy van 1% niet inbegrepen in de tarieven. Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis op de kamer bij twee volwassenen. Kinderen 3-11 jaar aan 256 rand/per nacht, mits beschikbaarheid.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in