GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mallowdeen Gardens

4 3kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Robertson Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Rita en Wim van de Sande
222.99 m | Lat:S 33° 48' 26" Long: E 19° 59' 0" check-in: 14:00:00 / check-out: 10:00:00
Reserveer
Midden in de Robertson's 'Vallei van Wijn en Rozen', omsloten door wijngaarden en boomgaarden ligt Mallowdeen Gardens. Een geheel gerenoveerde boerderij, waarvan de voormalige melkstal is omgeschapen in een ruim, comfortabel appartement met veel privacy.

Rond een ruim zwembad ligt een tweetal chalets, in traditioneel afrikaanse stijl. Ontbijt (optioneel) wordt geserveerd op het overdekte terras, in koelere periodes in de tuinkamer bij de open haard.

Gastvrijheid, comfort, en privacy zijn de sleutelwoorden, aangevuld met een landelijke omgeving tussen wijn- en boomgaarden, slechts twee uur rijden vanaf hartje Kaapstad.

Uw gastvrouw en gastheer zijn Vlamingen Rita en Wim van de Sande, en samen met onze staf willen wij uw verblijf graag onvergetelijk maken.

Kinderen enkel +18

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Wijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in