GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Idle and Wild

7kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Hazyview Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Darryl en Christie Cross
519.71 m | Lat:S 25° 2' 12" Long: E 31° 4' 47" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Idle and Wild kan zonder twijfel beschouwd worden als een schitterende locatie. Deze lodge is deels gastenverblijf en deels een werkende boerderij, letterlijk bezaaid met bananen, mango's, lychees, papaja's en macadamianoten plantages. Idle and Wild beschikt over verschillende type van accommodaties waaronder de typische Afrikaanse rondavels (ronde hutten met een strodak). Stuk voor stuk zijn ze allemaal comfortabel ingericht en beschikken ze over een eigen kleine keuken. Hoewel op het eerste zicht de kamers een beetje oubollig overkomen, worden ze te allen tijde netjes onderhouden en zijn alle faciliteiten goed onderhouden. De tuin is een ware oase en heel het jaar door zie je hier prachtige bloemen en tropische bomen en planten. Alle logementen hebben zicht op de tuin, het zwembad en de grote vijver.

De Rondavels zijn ideaal gelegen in de tropische tuin met zicht op de vijver. Ze beschikken over twee driekwart bedden, en hebben een eigen badkamer met douche. Verder telt de rondavel ook een eigen ingericht keukentje waar je zaken kan opwarmen of klaarmaken. De kamers beschikken over airconditioning, minibar, magnetron, koker, toaster en tevens een terras met barbecue.

De Honeymoon, of Luxury Rondavels zijn zeer ruim en hebben een queen-size bed en een spa-bad, alsook een eigen badkamer met douche. De kamers zijn voorzien van airconditioning en beschikken tevens over een kleine ingerichte keuken met de basisbenodigdheden om iets klaar te maken of op te warmen. Buiten op het terras bevindt zich tevens een barbecue en je kan er genieten van het zicht op de tropische tuin en de vijver.

De Fish Eagle kamer is verbonden aan het hoofdhuis en is een zeer ruime kamer. Deze heeft een eigen badkamer met douche en ligbad. Verder beschikt de kamer ook over airconditioning, een televisie en een ingerichte keuken met onder andere een koelkast, magnetron, koker, toaster, en bestek met borden. De private stoep heeft ook een eigen barbecue.

Ook de Sunbird kamer bevindt zich in het hoofdhuis en heeft dezelfde inrichting als de Fish Eagle, met dat verschil dat het een queen-size bed heeft en een aparte kamer met stabelbed voor twee kinderen jonger dan 12. Tevens heeft deze kamer een private buitendouche.

De Cottage is ideaal voor een familie van vier. Het heeft beneden een kamer met queen-size bed alsook een badkamer met bad en douche. Boven is er een kamer met twee enkele bedden. Deze heeft een eigen badkamer met enkel douche. De open leefruimte beschikt over een grote ingerichte keuken, met veranda en barbecue, alsook een open haard. De cottage staat in de tuin en geniet heel wat privacy en het zicht op de tropische tuin en vijver. Er is tevens een slaapzetel waar nog 2 kinderen onder 12 jaar in terecht kunnen

Elke ochtend wordt door uw gastvrouw het ontbijt klaargemaakt en geserveerd bij de veranda van het hoofdhuis, terwijl je geniet van het uitzicht over de tropische tuin. Wie dat wenst kan ook extra toast, eitjes, worst of spek bestellen om het ontbijt verder aan te vullen. Wie nog tips wil over dagexcursies krijgt ruimschoots aandacht.

In Hazyview bestaat de mogelijkheid om verschillende activiteiten te ondernemen. Let wel dat je deze best vooraf boekt om beschikbaarheid te garanderen. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden en prijzen. Zo is er onder andere quadbike (1u, 2u of 4u), raften (2,5u), tubing (2,5u), paardrijden (1u, 2u halve dag), paintball (1u), zipline, boogschieten (1/2u, 1u) en abseilen (4u) mogelijk. Wie zelf niet op eigen houtje het Kruger Nationaal Park wil ontdekken, kan begeleid worden door een ervaren gids per 4x4 voertuig, maar ook dit dient vooraf gereserveerd te worden.

Idle and Wild is een mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan de Panoramaroute en Kruger Nationaal Park.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Op 25/12 worden geen reservaties aangenomen en kan er ook niet worden uitgecheckt.
- De Sunbird kamer beschikt over een dubbelbed en een klein apart kamertje met een stapelbed. Hier kunnen 2 kinderen tot 12 jaar slapen. 
- In de Fish eagle room kan een extra bed voor een derde persoon worden gezet.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiGamedrive(s)ParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzziSaunaSpa

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Vlakbij Kruger en Hazyview

Stijn Vandendriessche & Jana De Quick (17-10-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in