GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Nambiti Hills Private Game Lodge

5 9kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Ladysmith Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Inessa Fella
1085.40 m | Lat:S 28° 31' 37" Long: E 29° 58' 5" check-in: 13:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Nambiti Private Game Reserve is iets ten oosten van Ladysmith en de beroemde Drakensbergen gelegen. Het is hier dat Nambiti Private Game Lodge is gelegen, een vijf-sterren luxe lodge waar je in alle rust en comfort kan genieten van de schoonheid van het gebied, luxe accommodatie en een romantische bestemming waar je lekker kan verwend worden. Van zodra je toekomt in de lodge ben je betoverd door de schoonheid, elegantie, luxe en vooral door de rust die je hier kan beleven. Op alle manieren is er getracht om een huiselijke sfeer te verwezenlijken. Er zijn in totaal acht luxe suites en een honeymoon suite ter beschikking van de gasten. Alle hebben ze een eigen terras en werden ze ingericht met de uiterste zorg en gevoel voor warmte, luxe en comfort. De suites zijn volledig uitgerust met alle nodige moderne comfort. Denk daarbij aan een eigen leefruimte, veranda, een king size hemelbed, een eigen badkamer met douche en ligbad, airconditioning, koffie en thee op de kamer, alsook gratis draadloos internet. Dagelijks worden gamedrives georganiseerd binnen het domein, en dit onder begeleiding van een ervaren ranger/spoorzoeker. Buiten de Big Five en tal van andere diersoorten, kunnen hier ook 263 verschillende vogelsoorten worden waargenomen. Gasten kunnen ook gebruik maken van de Zolile Spa, waar een brede waaier aan gelaats- en lichaamsverzorging wordt aangeboden.
Opmerking:
- In de prijs van de overnachting zit een brunch, high tea, avondmaal, alle thee, koffie en snacks, alsook twee gamedrives en dranken tijdens de game drives. Overige dranken alsook lunch zijn niet inbegrepen.
- Lunch kan enkel genuttigd worden tussen 12u30 en 13u30 en dient vooraf geboekt te worden.
- Gasten worden aangeraden toe te komen tussen 12u en 14u, zodoende ze op tijd zijn voor high tea om 15u30 en het vertrek van de game drive om 16u.
- Internet, telefoon en satelliet TV zijn enkel beschikbaar in het hoofdgebouw
- Er is een Rhino Protection levy van 50 rand per persoon per dag betaalbaar in de lodge bij het uitchecken

Kinderen:
- kinderen van 6 tot 11 jaar betalen 50%, wanneer ze de kamer delen met 2 volwassenen
- kinderen van 6 tot 11 jaar in een eigen kamer: 1ste kind betaalt prijs volwassene en tweede kind betaalt 50%
- Geen kinderen onder de 6 jaar toegestaan op de game drives. Kinderen onder de 12 jaar mogen enkel mee op een game drive met toestemming van de lodge manager. Er is tegen kost een babysitservice beschikbaar

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadWildGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

wel lange zandweg er naar toe ,doch verder zeer goede game drives gehad;eten was iet minder,doch toch nog zeer behoorlijk

Jan en Reinilde Fraeyman (08-04-2017)

onze accommodatiesin Ladysmith (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in