GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Agulhas Nationaal Park

8kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Agulhas Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): SANparks
33.85 m | Lat:S 34° 48' 38" Long: E 19° 57' 15" check-in: 14:00 tot 16:30 / check-out: 10:00
Reserveer
Agulhas Nationaal Park is gelegen aan het meest zuidelijke puntje van Afrika. Het nationale park werd op 23 september 1999 geproclameerd. Agulhas Nationaal Park strekt zich langs de kust tussen Gansbaai en Struisbaai. Oorspronkelijk was dit gebied slechts 4 hectare groot maar sinds januari 2009 is het een gebied van 20.959 hectare dat nog verder zal uitgroeien tot 46.000 hectare. Buiten enkele cottages zoals Lagoon House, Renosterkop Guest Cottages, Rietfontein Guest Cottages en Bergplaas Guest House, ligt er in het Cape Agulhas Nationaal Park sinds 2010 het Agulhas rustkamp. Het kamp, dat 8 semi houten en stenen cottages met rieten dak omvat, ligt op precies 10 kilometer afstand van de beroemde vuurtoren van Kaap Agulhas. Het kamp is alvast niet groot en dat was precies de bedoeling van de ontwerpers, namelijk een zo min mogelijke impact hebben op de natuur en daarin zijn ze cum laude geslaagd.

Er zijn vier familie cottages met 2 slaapkamers en 4 cottages met 1 slaapkamer. Alle acht de cottages zijn volledig self catering en beschikken over een eigen ingerichte keuken, een badkamer met douche en een groot terras dat uitgeeft op de Atlantische Oceaan. Wie het thuisfront mist, kan zelfs BVN (het beste van Vlaanderen en Nederland) via satelliet op de kamer ontvangen, al geven we toe dat je hier nu niet meteen komt om televisie te kijken maar wel om te genieten van de natuur.

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

Conservation Fee niet inbegrepen, 220 rand/pp per dag vanaf 01/11/2023 t/m 31/10/2024, kinderen <12 aan 50%, tenzij u beschikt over een Wild Card

Drones: Vliegen met drones voor commercieel, recreatief en/of prive gebruik in nationale parken in Zuid-Afrika is niet toegestaan. Niet alleen ter bescherming van de privacy, maar ter bescherming van het wildleven en om stroperij tegen te gaan.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Faciliteiten:

ParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorOpen haardRookverbodThee en koffieKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

hier hadden we nog een dagje langer willen blijven, prima chalets en prachtig uitzicht op zee

Dirk Arts & Anne Van Put (13-04-2015)

onze accommodatiesin Agulhas (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in