GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

River Manor Boutique Hotel and Spa

18kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Johan en Leigh Swanepoel
120 m | Lat:S 33° 56' 18" Long: E 18° 51' 55" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
River Manor Boutique Hotel en Spa is gelegen in het hart van Stellenbosch. Dit historische pand combineert twee herenhuizen stellen tegenover de Eerste Rivier in een laan van eiken. Het ligt op slechts twee minuten afstand van de oude stadskern, musea, cafes, restaurants en kunstgalerijen, ideaal om de stad te voet te ontdekken. De stijlvolle kamers beschikken allen over een eigen badkamer en werden heel elegant ingericht in overeenstemming met het thema van een koloniaal verleden met een vleugje Afrika. Luxe voorzieningen, zoals verse bloemen, zachte badjassen, en port of sherry dragen bij aan dat beetje extra's. Minibar, kluisje in de kamer, koffie en thee en een ventilator zijn standaard in alle kamers. Airconditioning is op aanvraag beschikbaar.

De intieme spa is gelegen in rustige tuinen met uitzicht op een van de twee zwembaden en het biedt een uitgebreid scala van gezondheid, lichaam en schoonheidsbehandelingen. Er wordt gebruik gemaakt van exclusieve Theravine producten. Na een ontspannen ontbijt aan het zwembad, kunnen de gasten de geneugten van Stellenbosch en omgeving ontdekken, geen wonder als je weet dat deze stad gelegen is in een van de meest beroemde wijnregio's.

Opmerking: Indien beschikbaar is er de mogelijkheid van een derde persoon in een Superior kamer. Kinderen welkom mits voorafgaande afspraak.

Bruidsparen ontvangen gratis een fles champenoise, en een voucher van R100 voor een spa-behandeling.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in