GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

De Old Drift Guest Farm

3 8kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Neels en Juanita
41.37 m | Lat:S 33° 34' 20" Long: E 25° 40' 13" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
De Oude Drift Guest Farm ligt op zeer korte afstand van Addo dorp in de Oost Kaap, de belangrijkste toegangspoort tot het beroemde Addo Nationaal Park. De boerderij ligt tevens aan de oevers van de Sondagsrivier, een belangrijke bron van water voor de regio. Met wat geluk zie je hier wel eens koedoe, nyala en rooibok die uit zijn op vers drinkwater. De Old Drift is een werkende citrusboerderij. Citrus was nu net het meest geschikte product om hier in deze regio gekweekt te worden, vanwege haar schitterende klimaat en zo ontwikkelde dit deel van het land zich snel rond 1800. De geur van citrus is hier dan ook overweldigend. Gasten worden dan ook uitgenodigd om een wandeling te maken door de tuinen en te genieten van de rust en het prachtige uitzicht, of wat van het lezen van een boek bij het zwembad. Er zijn vijf verschillende type accommodaties die worden aangeboden, van de standaard kamers, tot deluxe familie suites. Dit gastenverblijf is dan ook ideaal voor ouders met kinderen, maar ook voor koppels die meer gesteld zijn op privacy. Alle kamers beschikken alvast over airconditioning, een minibar, thee en koffie, televisie, draadloos internet en een eigen veranda en badkamer. De Family Suite is geschikt voor gezinnen van 4 tot 5 personen en hebben een eigen ingerichte keuken. Gasten die dit wensen kunnen ook perfect genieten van een heerlijk avondmaal bij De Old Drift Guest Farm. Wie uit is op een charmant, prijs/kwaliteit zeer voordelig gastenverblijf, en dan nog kort bij een van de meest beroemde nationale parken van het land, moet dit adresje zeker onthouden, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Maaltijden:
- lunch is verkrijgbaar doorheen de dag
- diner bestaat uit een vastgesteld 3 gangen menu. Prijs ligt tussen 200 en 260 rand per persoon. Diner moet vooraf geboekt worden (voor 16u)

Activiteiten:
De Old Drift biedt game drives aan in open voertuig in het Addo nationaal park. De rit duurt 5 a 6 uur en vertrekt om 8u of 14u.
Prijs: 1180 rand per persoon (vanaf 6 jaar)
Geen kinderen onder 6 jaar

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVZwembadDraadloos netwerkBraaiKeuken

In de kamers:

VerwarmingRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarInternetSateliet TVRadio

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

heel rustig, verzorgde omgeving

Mahieu party (13-02-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in