GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Arathusa Safari Lodge

4 13kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Acornhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Hannes and Anina
385.99 m | Lat:S 24° 45' 33" Long: E 31° 27' 55" check-in: 12:00 tot / check-out: 10:30
Reserveer
Arathusa Safari Lodge is gelegen in het wereldberoemde Sabi Sand Privaat wildpark, grenzend aan het Kruger Nationaal Park. Arathusa is afgeleid van het Noord-Sotho woord 'Reathusa' wat zoveel betekent als 'Om elkaar te helpen'. Arathusa stond tot 2006 bekend als Chitwa Chitwa Safari Lodge Lodge en is ondertussen een bekend familiebedrijf. Het kamp is heel open en wordt omringd door de Afrikaanse bush. Hout, riet, lucht en water vormen een verlenging van de natuurlijke omgeving. Niet meer dan 20 gasten kunnen tegelijkertijd worden ondergebracht in Arathusa Safari Lodge, dit resulteert in een zeer rustig kamp met veel aandacht voor persoonlijke service. Het kamp telt 13 luxe suites, elk met een kingsize hemelbed, een badkamer met bad en aparte binnen- en buitendouche en een beschutte veranda. Verder beschikt elke kamer over een mini-bar, elektronische kluis, haardroger, airconditioning en koffie-en theefaciliteiten. Negen van de kamers kijken uit op het water en vier op de open natuur. Het zwembad kijkt uit over een waterput en is de perfecte plek om tijdens de middag het wild te observeren dat de put komt bezoeken. Een traditionele boma laat gasten genieten van een heerlijke maaltijd onder de sterren en de klanken van de Afrikaanse bush. De gamedrives vinden plaats in het Sabi Sand gebied. De rangers zijn, testament met de spoorzoekers, zeer gedreven en hebben een grondige kennis en ervaring met en van het gebied. Dit resulteert in schitterende gamedrives en mogelijk de confrontatie met de Big Five (leeuw, luipaard, neushoorn, olifant, buffel)

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:

- Kinderen jonger dan 12 jaar niet toegestaan. Kinderen ouder dan 12 betalen volwassenentarief. 

- Tarieven zijn inclusief accommodatie, maaltijden, huiswijn en bier (uitgezonderd exclusieve merken), koffie & thee, 2 gamedrives in open 4x4 en een begeleide wandeling in de bush (per overnachting), alsook gratis draadloos internet

Niet inbegrepen:
- De toegang tot Sabi Sand Reservaat @ R310 per lichte voertuig, R540 per zware voertuig en R140 per persoon (2022-2023)
- Er wordt door de lodge een Conservation fee van R138/pp/nacht aangerekend (moet vooraf samen met de accommodatie betaald worden)
- Vanaf 1 januari 2020 is de verplichte Sabi Sand conservation Levy 345 rand/pp, dit bedrag wordt apart aangerekend bij de boeking.

Typische dagindeling (Zomer = oktober tot april, winter = mei tot september) - in de zomermaanden hangen de correcte tijdstippen af van zonsopgang en zonsondergang. Hoor ter plaatse na wat de correcte tijden zijn.

12u-14u: aankomst nieuwe gasten
14u: lunch
15u30/16u (Z) of 15u30 (W): High tea
16u/16u30 (Z) of 15u30 (W): vertrek namiddag game drive (duurt 3 uur)
19u45/20u (Z) of 15u15 (W): diner

4u30/5u (Z) of 5u30 (W): wekdienst
5u/5u30 (Z) of 6u (W): vertrek ochtend safari
8u/8u30 (Z) of 9u (W): terug van safari en aansluitend ontbijt
9u15/9u45 (Z) of 10u15 (W): 1 uur durende begeleide wandeling (optioneel)
10u30: check out of indien u meerdere nachten verblijft, kan u relaxen in de lodge en herhaalt zich het programma zoals hierboven

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardZwembadParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in