GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Motswiri Private Safari Lodge

5kamers/units
Zuid-Afrika | Madikwe | Molatedi Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Yvette Engelbrecht
1144.97 m | Lat:S 24° 46' 11" Long: E 26° 14' 16" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Motswiri Private Safari Lodge is een exclusieve lodge gelegen in het hartje van het beroemde Madikwe Wildreservaat en op slechts 30 minuten rijden van de Wonderboom Gate (3.5 uur van Johannesburg). Motswiri is een lokale boomsoort, ook gekend als leadwood. De ganse omgeving staat er vol van en dat zorgt meteen ook voor de nodige schaduw. Er is een groot terras verbonden aan de lodge, met ligzetels en een zwembad. Tevens is er een leefruimte, bar en open haard voorzien. De kamers hebben allemaal een eigen badkamer, met binnen- en buitendouche, een ventilator en een open haard op gas. Alle kamers hebben ook een eigen terras dat uitgeeft op de natuur. De rijke diversiteit van de vegetatie zorgt voor een breed scala aan wild en de topografie biedt ideale mogelijkheden voor het observeren van de dieren. Niet minder dan 66 soorten zoogdieren, waaronder de 'Big Five' (neushoorn, buffel, leeuw, luipaard en olifant) en ongeveer 300 inheemse en migrerende vogelsoorten. Luipaard en koedoe komen hier van nature voor, sterker nog de Dwarsberg koedoe wordt beschouwd als diegene met de mooiste hoorns in zijn soort. De lodge telt slechts vijf villa's, maar laat dit net een pluspunt zijn. Alle vijf zijn ze zeer ruime en zeer comfortabel ingericht.
Opmerkingen:
- inbegrepen is de accommodatie, twee game drives per dag, alle maaltijden, welkom drink, koffie en thee en een transfer naar de Madikwe airstrip
- niet inbegrepen zijn dranken en premium koffies
- Gate entry fee aan 180 rand/persoon/verblijf (kinderen onder 12 jaar R80) alsook de Conservation Levy aan 165 rand/persoon/dag (kinderen onder 12 jaar R82.5) zijn niet inbegrepen en zullen vooraf of ter plaatse extra worden aangerekend

Kinderen:
- Kinderen van alle leeftijden welkom, alleen +6 jaar mogen mee op gamedrive.
- Kinderen tussen 5 en 14 jaar aan kindertarief indien ze de kamer met de ouders delen.
- Onder de 4 jaar verblijven kinderen gratis op de kamer van twee volwassenen.
- Babysitter aanwezig tegen betaling.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in