GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Chapungu Tented Camp

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): The Thorny Bush Collection
479.88 m | Lat:S 24° 22' 37" Long: E 31° 12' 23" check-in: 12:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Chapungu Tented Camp is gelegen in het beroemde Thornybush Privaat Wildreservaat. De acht individuele tenten zijn in echte Afrikaanse stijl opgetrokken en stralen de warmte en de kleur van de middagzon uit. De intimiteit van het kleinschalige kamp draagt bij tot de totaalbeleving van het prachtige bushveld. Het is hier dat gasten zich geheel kunnen ontspannen en tot rust komen terwijl ze omringd zijn door een unieke natuur. Persoonlijke aandacht en vooral veel gevoel voor detail en het verzorgen van uitstekende diensten, zetten een verblijf in Chapungu Tented Camp apart van andere lodges. De tenten beschikken over een badkamer en-suite, airconditioning en ventilator. Tijdens de warmere middaguren kan u zich verfrissen in een zogenaamde rock-pool. Het kamp heeft een curio shop, Boma, overdekte eetruimte en een uitgebreide wijnkelder. Wie wil genieten van een uitgebreide Spa-behandeling, kan terecht in het nabij gelegen Thornybush Game Lodge. Chapungu Luxury Tented Camp is smaakvol ingericht in de oude koloniale wereld pracht en biedt safari liefhebbers een sfeer die doet denken aan de stijl en klasse van een vervlogen tijdperk, compleet met een fantastische keuken en authentieke service.
Opmerking: Kinderen +12 welkom
Prijzen zijn inclusief alle maaltijden, overnachting, twee gamedrives en een bush walk (optioneel).
Conservation fee R395/per persoon niet inbegrepen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in