GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hluhluwe River Lodge

4 12kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Hluhluwe Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Thami Nsele
49 m | Lat:S 28° 1' 40" Long: E 32° 20' 58" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Hluhluwe River Lodge is zeer nabij gelegen aan het iSimangaliso Wetland Park, een stukje Werelderfgoed in Kwazulu-Natal, alsook het Hluhluwe Umfolozi Park. Deze lodge bestaat uit 12 verschillende chalets met alle nodige comfort. Ze worden onderverdeeld in 8 Standard Chalets, twee Honeymoon en twee Family Chalets. Tevens is er nog Mkhulu House, dat voorbestemd is voor diegene die op selfcateringbasis wil logeren. Je kan kiezen tussen een kamer met ontbijt of een fully inclusive pakket waarbij onder begeleiding een bezoek wordt gebracht aan het False Bay Park, dat onderdeel uitmaakt van het iSimangaliso Wetland Park. Dit gebeurt in open 4x4 voertuigen. Indien je in een gezelschap bent bestaat ook een mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het Hluhluwe Imfolozi Park. Best wel vooraf bespreken gezien er slechts een beperkt aantal voertuigen zijn.
Opmerking: Er zijn twee familie chalets beschikbaar (voor twee kinderen). Kinderen onder de 3 jaar verblijven gratis bij de ouders. Kinderen van 3 tot 12 jaar aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen. Inbegrepen in het tarief is een welkomstdrankje, koffie en thee, ontbijt en avondmaal.

Mkhulu House: minimumverblijf 2 nachten; verblijf op basis van DBB mogelijk met een minimum van 3 pax

 Activiteiten:

- Cycle tour: 1875 rand/group
- Game drive: 994 rand/pp
- Wandeling met gids: 500 rand/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangBaby vriendelijk

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in