GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Madwaleni River Lodge

5 8kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Ithala Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
m m | Lat:S 28° 13' 51" Long: E 31° 5' 29" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Babanango Game Reserve, gelegen in het hart van Zululand, KwaZulu-Natal, is een showcase voor een van de meest ambitieuze herwilderingsprojecten in Zuidelijk Afrika van de afgelopen jaren. Gelegen tussen de adembenemende topografie van de bovenste White Umfolozi River Valley, beslaat het reservaat een uitgestrekt wildernisgebied van meer dan 20.000 hectare dat doordrenkt is van Zoeloe-geschiedenis en gelaagd is op geologische kenmerken die dateren uit het begin der tijden. De ruige bergen en valleien bieden onderdak aan een buitengewone diversiteit aan vogels, planten, insecten, reptielen en zoogdieren, waaronder het ongrijpbare aardvarken en de aardwolf. Met de recente terugkeer van de Afrikaanse olifant is Babanango Game Reserve Big 5. Met zeer deskundige gidsen en een scala aan activiteiten om uit te kiezen, kunnen bezoekers van Babanango Game Reserve verzekerd zijn van een ongeëvenaarde safari-ervaring. Belangrijke historische slagvelden, zoals Isandlwana en Rorke's Drift, bevinden zich vlakbij.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: 

- Minimum 2 nachten verblijf tussen peak seizoen
- Kinderen jonger dan 8 jaar mogen niet mee op gamedrive
Privaat voertuig voor en groep of familie, supplement van 6563 rand/voertuig per dag 

Kinderen:

- Kinderen <3 jaar verblijven gratis
- Kindren tussen 4 tot 11 jaar verblijven aan kinder tarief (50% van volwassen tarief)
- Kinderen >12 verblijven aan volwassen tarief 
- Kinderen die alleen verblijven in een kamer worden aan volwassen tarief aangerekend 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Ithala (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in