GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Oudrif Straw Bale Resort

5kamers/units
Zuid-Afrika | Cederbergen | Clanwilliam Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Bill en Jeanine Mitchell
98.5 m | Lat:S 31° 51' 19" Long: E 18° 54' 47" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Oudrif is op z'n minst een apart plekje te noemen, gelegen in het noordelijke deel van de beroemde Cederberg aan de oevers van de Doring rivier. Dit is een waar paradijs, de unieke rotsformaties, vogels, wilde dieren, unieke fynbosplanten en San rotsschilderingen, het zijn slechts enkele elementen die een verblijf hier zo bijzonder maken. Wandelen, een picknick, wild waterraften (in de wintermaanden), bergbeklimmen of een bezoek brengen aan een van de vele eeuwenoude rotsschilderingen waarvoor de regio zo bekend staat. Daarbij behoort ook nog eens een zeer charmante lodge, uitgebaat door Bill en Jeanine Mitchell. Zij zorgen ervoor dat het hun gasten aan niets ontbreekt. De gastenverblijven bestaan uit cottages, waarvan de muren en het dak van stro zijn gemaakt, perfect zorgend voor de nodige afkoeling tijdens de warme zomermaanden, en ideaal voor de verwarming tijdens de winterperiode. Buiten vers linnen is ook alle moderne comfort aanwezig en wordt de elektriciteit aangeleverd door middel van zonne-energie. De lodge is gebouwd en wordt op een strikt milieuvriendelijke basis beheerd. Vanop je terras heb je een uniek uitzicht en als het donker wordt zie je miljoenen sterren aan de hemel. Hier is absoluut geen sprake van lichtpolutie, kortom, voor wie eens weg van alle drukte wil zijn, is dit een plekje om te onthouden!
Opmerking: Kinderen +12 welkom
In de tarieven zijn een heerlijk ontbijt, lunch, koffie, thee en een avondmaal onder een blote sterrenhemel, inclusief lokale drankjes en wijnen, inbegrepen. Verder ook een begeleide wandeling in de natuur.
NB: Er zijn geen geen creditcardfaciliteiten omdat er geen stroom is. Alle batterijen en telefoons moeten worden opgeladen voor aankomst op Oudrif. Er is geen Wi-Fi, internetfaciliteiten of een mobiele telefoon op het terrein van Oudrif.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in