GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Himmelblau Boutique Bed and Breakfast

3kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Katrin Braun
71.05 m | Lat:S 33° 56' 13" Long: E 18° 24' 59" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Himmelblau Boutique Bed and Breakfast is een kleinschalig gastenverblijf, gelegen in het hartje van Kaapstad, meer bepaald in Oranjezicht. Dit gastenhuis mag dan wel kleinschalig zijn, dat draagt meteen ook bij aan de charme die het uitstraalt. Katrin Braun zorgt er persoonlijk voor dat gasten het hier naar hun zin hebben. Het huis werd in Victoriaanse stijl opgetrokken en telt drie ruime kamers die zeer netjes en verzorgd werden ingericht en beschikken over een eigen badkamer, een privaat terrasje en een zwembad in de tuin. Het ontbijt is zeer verzorgd, met dagelijks verse pistolets, een selectie uit verschillende soorten confituur, kazen, ham, muesli, vers fruit en yoghurt, alsook eieren op bestelling. Vanuit verschillende hoeken heb je tevens ook het zicht op Tafelberg. In geen tijd ben je van bij het gastenhuis bij de binnenstad en ook het V&A Waterfront, het Kaapse schiereiland, Cape Town International Airport en de Kaapse wijnlanden liggen binnen handbereik.
Opmerkingen:

Geen kinderen jonger dan 12 jaar. 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in