GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Bush House

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Madikwe | Zeerust Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Sue Morison
1103.69 m | Lat:S 24° 46' 1" Long: E 26° 10' 21" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
The Bush House is gelegen in het wereldberoemde 75. 000 hectare tellende malaria-vrije Madikwe Game Reserve. Dit reservaat is gekend voor haar grootste translocatie van wilde dieren ooit (Operatie Phoenix), iets minder dan vier uur rijden vanuit Johannesburg. Deze boerderij, die door de eigenaars zelf wordt gerund, heeft een grote schaduwrijke tuin met een zwembad in een rotsformatie, de perfecte plek om te ontspannen na een gamedrive, als de dieren komen drinken bij de waterput. Aan de waterput bevindt zich een ondergrondse hut met een spectaculair uitzicht op het water. Ideaal om vogels en andere diersoorten te observeren. In de late namiddag wordt thee en koffie geserveerd en als het weer meezit dan dineer je onder een blote sterrenhemel in de boma. Doordat de lodge slechts 6 kamers telt, is een persoonlijke aanpak en zeer vriendelijke, aangename sfeer verzekerd.
Opmerking: . Kinderen van 0 tot 5 jaar verblijven aan R1063/nacht, van 6 tot 11 jaar aan 50% als ze de kamer delen met 2 volwassenen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternet

In de badkamers:

Douche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Zeerust (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in