GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Gonana Guesthouse

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Westkust | Paternoster Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Jonas Sandstrom
m m | Lat:S 32° 48' 43" Long: E 17° 52' 56" check-in: 14:00 tot / check-out: 14:00
Reserveer
Gonana is een duurzaam en milieuvriendelijk verblijf en is gelegen in Bekbaai aan de rustigere kant van het dorp. Gonana betekent 'omarmen' in isiZulu en deze guesthouse nodigt je uit om de schoonheid van de westkust te omarmen, met directe toegang tot het aangrenzende natuurreservaat Columbine en de vuurtoren van Cape Columbine.Met een thuisgevoel in Afro-Scandinavische stijl is deze guesthouse en de aparte self-catering huisjes de perfecte plek om Paternoster te verkennen. 

Deze accommodatie werd met liefde gecreëerd door Jonas Sandström, een Zweedse ondernemer die al vele jaren verschillende verblijven in de omgeving van Kaapstad runt. Gonana is zijn meest recente project waarin hij al zijn ervaring en passie heeft gebundeld voor het creëren van doordachte ruimtes die rijk zijn aan details, rekening houdend met het milieu en met een unieke stijl. Met de zee op de achtergrond is dit het begin van een prachtige strandvakantie.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen:

- Kinderen 12+ welkom

- Paasweekend wordt gerekend aan hoog seizoen prijzen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in